Duer, der spiller bordtennis, byder Tim Palmieri velkommen, Eggy åbner kampen i Westville Music Bowl

New Haven, CT’s Westville Music Bowl fortsatte med at være det bedste sommerstop for jambands i nordøst i weekenden med en forestilling lørdag aften af ​​Baltimore-baserede kvartet Pigeons Playing Ping Pong med et åbningssæt af den lokale foretrukne firkantede Eggy .

Eggy satte gang i sagen med et kort, men mindeværdigt sæt på det professionelle tennisstadion, der blev premier-udendørs musiksted. Bandets medlemmer-hvoraf tre fjerdedele voksede op kun få minutter væk-greb chancen for deres store debut på stadion og indtog scenen i matchende, helt hvide tennisregalier.

Relateret: Eggy leverer udsolgt hjemkomstshow på lageret i FTC [Fotos/videoer]

Efter at have smidt deres udbryderbukser og ketsjere i fællesskab, guitarist/vokalist Jake Brownstein , keyboardist/vokalist Dani Battat , bassist/vokalist Mike Goodman og trommeslager/vokalist Alex Bailey begyndte hurtigt at servere esser med en rigeligt energisk, improv-tung præstation med originalerne „Solid Ground“, „Burritos El Chavo 2“ og „Portable Air Scrubber“ samt en smidig afstikker gennem Vejrmelding klassisk „Birdland“-måske en hyldest til det højtflyvende „fugleband“, der skulle overskriften natten.

https://www.instagram.com/tv/CRyjg9XgEdp/

https://www.instagram.com/p/CQpTZV2sMIK/

Pigeons Playing Ping Pong indtog scenen for deres første af to sæt med et par optimistiske favoritter, „Henrietta“ og „Lost In Line“. Efter at have sagt et hurtigt hej til New Haven -publikummet, guitarist/vokalist „Scrambled“ Greg Ormont , guitarist Jeremy Schon , bassist Ben Carrey , og trommeslager Alex “Gator” Petropulos fortsatte med disco-funk-energien med et en-to-slag “Somethin ‚For Ya” og “Time To Ride”.

Efter løb gennem den nyligt debuterede „Sorcerer“ og en spændings-og-frigivelsesbelastet „Poseidon“, rundede bandet sæt et med et par Presto numre i „Sail On“ og „King Kong ”, Hvor sidstnævnte fløj ind i-og tilbage fra-et med glæde modtaget, syngende cover af Bruce Springsteen s“ Born To Run ”.

Da solen kastede sine sidste glimt af lys på skålen, vendte Pigeons Playing Ping Pong tilbage til scenen for at åbne sæt to med 2020-årgangssyltetøj „In The Bubble“ efterfulgt af „Lowdown“. Et skinnende “Ocean Flows” og den vildledende uhyggelige “Sunny Day” satte scenen for et af seriens største højdepunkter: en gæstespil af New Haven -grundpiloten Tim Palmieri , Stratocaster -mesteren bag bands som Kung Fu og The Breakfast , der for nylig blev tappet som den nye hovedguitarist for Lotus .

Nogensinde den elskværdige ceremonimester tog Ormont et par inderlige øjeblikke til nogle „jam scene -nyheder“ og ønskede sit bedste for at forlade Lotus -guitaristen Mike Rempel og takkede ham for hans indflydelse, inden han tog imod hans efterfølger, Palmieri, til scenen for at handle brændende soloer med Schon på en gengivelse af Jimi Hendrix s “Fire”.

https://www.instagram.com/p/CQrw34DrIkX/

Pigeons Playing Ping Pong w/Tim Palmieri – “Fire” (Jimi Hendrix) 26/06/20

Efter at Tim tog sin afslutning på en runde af tilbedende jubel fra hans hjembymængde, sluttede Pigeons Playing Ping Pong natten med „Kiwi“ og en eftertrykkelig „Burning Up My Time“ og en „Offshoot“ encore.

Relateret: Duer, der spiller bordtennis, annoncerer landsdækkende efterårstur i 2021, Halloween i Columbus

Begge duer, der spiller pingpong og Eggy, tager til The Peach Music Festival torsdag den 1. juli, hvor Eggy åbner festivalen klokken 14.00. og PPPP planlagt til to sæt på hovedscenen, et kl. 19.00 og en kl. 12:20 For billetter til The Peach, gå her.

For en komplet liste over kommende Pigeons Playing Ping Pong turnédatoer, gå til her. For en komplet liste over kommende Eggy -turnédatoer, gå her.

Tjek setlisterne og et galleri med fotos fra lørdag aften med Pigeons Playing Ping Pong og Eggy på Westville Music Bowl herunder via fotograf Andrew O’Brien .

Setliste: duer, der spiller bordtennis | Westville Music Bowl | New Haven, CT | 26.6.21

Sæt et: Henrietta> Lost In Line, Somethin ’For Ya> Time To Ride, Sorcerer, Poseidon, Sail On, King Kong> Born To Run (Bruce Springsteen)> King Kong

Sæt to: In the Bubble, Lowdown, Ocean Flows, Sunny Day, Fire* (Jimi Hendrix), Kiwi> Burning Up My Time

Encore: Aflægger

Bemærkninger:
* m/ Tim Palmieri (Kung Fu, snart Lotus) på guitar

Duer, der spiller bordtennis | Westville Music Bowl | New Haven, CT | 26.6.21 | Billeder: Andrew O’Brien

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

Eggy | Westville Music Bowl | New Haven, CT | 26.6.21 | Billeder: Andrew O’Brien

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...