En kort historie om Mick Jagger for at fejre Rolling Stones Sangers 78 -års fødselsdag

The Rolling Stones sanger og levende rockikon Mick Jagger fylder 78 år i dag, og manden, der har brugt over fem årtier på bandets nonstop -eventyr, ser ikke ud til at være bremser når som helst snart.

Jagger har levet længe nok og godt nok til faktisk at bevise sig selv forkert, og fandt endelig det mest undvigende og æteriske begreb, tilfredshed , men det var bestemt ikke altid på denne måde. Jagger blev født af ydmyge forældre i krigstid i Kent, England i 1943. Hans far var lærer, som hans far, Basil “Joe” Jagger , havde været før ham, og det var forventet, at den yngste Jagger ville følge i deres fodspor. Med en hård mor kom Mick væk hjemmefra så hurtigt han kunne, og til sidst løb han ind i en længe savnet tidligere klassekammerat og ven Keith Richards på universitetet. Jaggers liv ville aldrig være det samme.

I 1961 flyttede vennerne sammen i en lejlighed i Chelsea -distriktet i London og dannede The Glimmer Twins . Jagger besvarede opfordringen til at optræde og forlod sine økonomistudier for at slutte sig til bandet, der til sidst blev The Rolling Stones. Hans sammensmeltning af engelsk formulering med hans forsøg på at efterligne hans bluesheltes sydlige dragter resulterede i en karakteristisk nasal tone, der, når den blev fremdrevet med al sin kraft, kunne flytte bjerge og skære igennem et rockbands styrt og larm i fuld tilt -tilstand . Som en gruppe var de bestemt mere nedklemt i deres første år.

Rul ned for at lytte til bandet udføre en tidlig version af „Come On“ som optaget live for BBC den 26. oktober 1963.

The Rolling Stones – “Come On” – 26/10/63

[Video: The Rolling Stones]

Deres liveopførelser fik hurtigt Jagger og The Rolling Stones til at blive pop -chart -sensationer. De og deres britiske samtidige, herunder deres formodede rivaler, The Beatles, forberedte sig på et britisk angreb på Amerika. Takket være optrædener på populære amerikanske varietéserier som dem, der blev hostet af Ed Sullivan og Mike Douglas, fandt Rolling Stones et massivt publikum for deres blues-, rock- og popmusik.

Besøg et par af deres mere mindeværdige amerikanske tv -optrædener herunder:

The Rolling Stones – “Not Fade Away” – Dean Martin Show (1964)

[Video: Brian Jones]

The Rolling Stones – „(I Can’t Get No) Tilfredshed“ – Ed Sullivan Show (1966)

[Video: Ed Sullivan Show]

Da 1960’erne flyttede ind i 70’erne, havde Mick Jagger og The Rolling Stones en global fanbase, da de kom ind i det, der omtales som deres „guldalder.“ Efter at deres dabbling i åben psykedelia på Deres Sataniske Majestæter Anmodning (1967) blev mødt af negative reaktioner, svarede bandet med en række af deres mest kritisk og kommercielt succesrige værker, herunder Beggars Banquet (1968), Let It Bleed (1969), Sticky Fingers (1971) og Exile On Main Street (1972), som sammen med deres live-optrædener med høj energi styrket deres ry som et af de største rockbands i verden.

Se et par af deres mest klassiske melodier live og rå herunder:

The Rolling Stones – „Street Fighting Man“ (1969)

[Video: Trog26]

The Rolling Stones – “Gimme Shelter” (1969)

[Video: rinirioz]

The Rolling Stones – “Brunt sukker” (1971)

[Video: Circus Magazine]

The Rolling Stones – “Tumbling Dice” (1972)

[Video: Woogie The Cat]

Der blev lavet meget i medierne om den venlige rivalisering mellem The Rolling Stones og The Beatles. Mick var altid legende om det i pressen, men han måtte helt sikkert føle, at argumentet var afgjort, da The Beatles gik hver til sit, og han og hans kammerater blev ved med at producere et helt årti rockende og relevant musik værd. Selvom deres stil ville vokse musikalsk i årenes løb for at inkorporere nyere teknologi og skiftende smag, har Jaggers karisma været uændret af Father Time. Se nogle af bandets mere mindeværdige optrædener fra 1970’erne og 1980’erne herunder:

The Rolling Stones – “Angie”

[Video: The Rolling Stones]

The Rolling Stones – „It’s Only Rock ‚N‘ Roll (But I Like It)“

[Video: The Rolling Stones]

Rolling Stones – „Start Me Up“

[Video: Ronald Rock]

Tillykke med fødselsdagen, Mick!

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...