FloydFest samler gås, Turkuaz ‚Remain In Light‘, mere i Blue Ridge Mountains for dag to

Beliggende i de bølgende bakker i Blue Ridge Mountain ligger FloydFest . I stedet for at hylde Pink Floyd ærer den årlige musikfestival – der nu foregår to årtiers samlinger – i stedet sin hjemby Floyd, VA. Langvejs fra stiger rejsende i hele landet på den naturskønne Blue Ridge Parkway for at få de naturlige elementer, der kun kan findes på toppen af ​​et bjerg.

For den anden dag i FloydFests maratonløb på fem nætter havde deltagere med stadig energi en lang dags opstilling at se frem til med en meget ventet to timers slot fra Goose , der skulle begynde kl. Der var imidlertid masser at gøre indtil da, da Travers Brothership modtog en varm Asheville -velkomst til dem, der løbende hældte ind på festivalområdet ved 15:30 -tiden. Spiritus var næsten lige så høj som solen den dag, da minimal skydækning og lav luftfugtighed gav en idyllisk udendørs koncertoplevelse.

Travers Brothership viste bandets alsidighed frem med et eftermiddagssæt fyldt med overdådig funk i dagtimerne, der alligevel var fyldt med bandets iboende late-night acid-blues-energi. Komplet med et blues-funk-arrangement af Bob Dylan s “(Don’t Think Twice) It’s Alright” og en skræmmende gengivelse af Jimi Hendrix s “Machine Gun” , FloydFest dag to var officielt i gang.

Ud over musik tilbød fredag ​​på FloydFest fans en unik mulighed med en paneldiskussion med tidligere Talking Heads -medlemmer Jerry Harrison og Adrian Belew med Turkuaz s Dave Brandwein . Selvom tidsplanen officielt viste emnet som „The Culture Of Rock“, havde moderator Garrett Woodward fra Rolling Stone ingen modvilje mod at give Belew og Harrison masser af tid til at minde om optagelse af Remain In Light – som de to ville optræde med Turkuaz senere samme nat.

Dagsopstillingen tilbød meget i uddannelsesmåden, da mellemøstlige sci-fi prog-rockere Overvej kilden holdt deres egen masterclass. Gruppens dybe dyk i deres unikke musikalske identitet ville blive fulgt senere på aftenen af ​​et hybridsæt, der broede mellem akustiske og elektriske elementer.

Da solen begyndte at komme op over Blue Ridge Mountains, bød FloydFest velkommen til Virginia’s indfødte søn Keller Williams til et Keller & The Keels sæt med flatpicker Larry Keel og hans kone Jenny på bas. Dagen i det aftagende sollys var det ideelle miljø for Kellers glædelige lyde, da han og kølerne udforskede et sæt indfødt bjergmusik sammen med nogle oddball -covers, herunder Weezers „Island In The Sun“.

Endnu et kort timeløst pusterum ind i aftentimerne førte til aftenens største planlægningskonflikt, da jamgrass-forfædre rester af laks indtog scenen samtidig med hybridovervej kilden. Festivaldeltagere kan på forhånd lave de planer, de ønsker, i et forsøg på at bringe orden i et kaotisk 12-timers stykke musik, men når tiden kommer til at træde ind på festivalpladsen, er vi-alle sammen-underlagt vibes og på denne dag opfordrede vibrationerne til en hybrid Overvej kildesættet.

Selvom det blev faktureret som et hybridsæt, betragt kilden som spildt lidt tid på at flytte fra traditionelle akustiske instrumenter til et elektrisk miljø, da de også var udsat for vibrationer, der kom fra mængden. Fra under helligdommen i Devil’s Backbone Brewing Co. Throwdown teltet bankede deltagerne græsset i støv, da den progressive rock i Betragt kilden tilskyndede til en helt anden form for fodstamping sammenlignet med tud og hulring af Leftover Salmon kun 100 meter væk.

Det efterlængte samarbejdssæt fra Turkuaz med Jerry Harrison og Adrian Belew om Talking Heads ’juvel fra 1980 Remain In Light fra 1980 kom derefter. Uanset om du var på Tænk på kilden eller rester af laks på forhånd, var vi alle oversvømmede i den store equalizer, der var Turkuazs enorme dansefest, der hyldede de nye bølgepionerer med de nye bølgepionerer.

Igen blev de bedst lagt planer forgæves, da Turkuaz smitsomme rytmer var nok til at forårsage midlertidig hukommelsestab, så stærk, at man kunne glemme funk-kastet, der var begyndt, da Butcher Brown tog Throwdown-teltet. Det var først, da Goose var 15 minutter fra at tage Hill Holler scenen, at denne skribent huskede at se for sig selv det sæt, han havde fortalt alle, han mødte hele dagen, at gå ud og tjekke. Selvom det korte stykke, jeg fangede, ikke var nær nok til fuldt ud at mætte min udødelige sult efter funk, var det nok til at holde mig tilbage, indtil vi mødes igen.

Hovedbegivenheden ankom endelig, da Goose indtog scenen før det skrå publikum, der faldt ned ad Hill Holler -scenen. Bandet åbnede med en langsom version af „All I Need“ på 18 minutter og viste godt, at det vidste, at det havde os i 120 solide minutter, og Goose havde ikke til hensigt at skynde sig med noget. Når det er sagt, tog denne headlining-præstation det mere klassisk aggressive format af hårdtslående type I-syltetøj, der i første omgang drev bandet til FloydFest-scenen.

Lang improvisation kom igennem for fuld kraft fredag ​​aften/lørdag morgen, da guitarist Rick Mitarotonda førte en afslappet spadseretur gennem Grateful Dead s “Mississippi Half-Step Uptown Toodleloo” fulgte ved en lige så afslappet “Slow Ready”. Endnu en 18-minutters syltetøj kom med „The Empress Of Organos“ kun efterfulgt af en „Mahuvan“ og „This Old Sea“ af lige længde. Bandet og publikum fik endelig en velfortjent pause, da Jon “Coach” Lombardi kom ud med cupcakes til bassisten Trevor Weeks i anledning af hans 32-års fødselsdag. Festen blev ved med at rulle, da „Jive I“ gav plads til „Jive Lee“ for at bringe det enkelte sæts præstation til ende.

En af de mange fordele ved FloydFests placering er manglen på naboer, hvilket efterlader lidt spillerum for et headliner at tilbyde en encore til lidt glasur på cupcake. Goose udnyttede denne høflighed fuldt ud ved at servere en „Arcadia“ for at lukke hovedpræstationen.

Fuld show -lyd af Gooses headlining -sæt fra FloydFest på fredag ​​er tilgængelig takket være den koniske Moricle. Rul ned for at se et par fotogallerier fra torsdag og fredag ​​på FloydFest med tilladelse fra fotograf Daniel Ojeda .

Goose – “This Old Sea” – Floyd, VA – 7/23/21

[Video: Gås]

Goose – FloydFest – Floyd, VA – 7/23/21

FloydFest | Blue Ridge Mountains | Floyd, VA | 22/7/21 | Fotos: Daniel Ojeda

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

FloydFest | Blue Ridge Mountains | Floyd, VA | 23/7/21 | Fotos: Daniel Ojeda

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...