Mihali rammer kysten til to nætter løb i New Hampshire og Rhode Island

Mihali satte kursen op ad kysten for en to-nætter lang strandkoncerter på Bernie’s Beach Bar og Ocean Mist i Hampton Beach, NH og Wakefield , RI henholdsvis fredag ​​og lørdag. Twiddle frontmanden udforskede sit solokatalog samt bandets sangbog og bød endda velkommen til en særlig gæst.

Fredagens setliste blev fremhævet af Twiddles berømte „Glycerine“ -bevægelse, der strækker 90’ernes chart-topper sammen med Bob Marley s „No Woman, No Cry“, Old Crow Medicine Show ’s „Vognhjul“, Phish s „Bondegård“, Matisyahu s „En dag“ og endelig en „Glycerin“ reprise for at afslutte melodien. Showet hos Bernie’s fredag ​​så også en gæstespil fra Vermonts egen Grubby Bean , der sad på bas til et cover af „All Along The Watchtower“.

Relateret: Twiddle at genforenes med gamle venner Dopapod på Denvers Mission Ballroom [Videoer/lyd]

Rejsende længere nede ad kysten optrådte Mihali på Ocean Mist i Rhode Island lørdag. Det to nætter lange weekendløb indeholdt ingen gentagelser, da Mihali yderligere udvider sit ekspansive katalog med sine egne originaler ud over Twiddle-kompositioner, herunder en „Hattie’s Jam“, der rullede gennem „Hurt“ og „Wirip“. Weekendjagten sluttede lørdag med et cover af Grateful Dead ’“ Eyes Of The World ”.

Se fuldvisningsvideoer fra både Mihali-forestillinger i New Hampshire og Rhode Island i weekenden, og rul ned for at se et billedgalleri med tilladelse fra fotograf Charlie Francis .

Mihali – Bernie’s Beach Bar – Hampton Beach, NH – 22.7.21

[Video: Beats & Streams]

Mihali – Ocean Mist – Wakefield, RI – 23/7/21

[Video: Beats & Streams]

Setliste: Mihali | Bernies strandbar | Hampton Beach, NH | 22/7/21

Set: Over land og hav, slot i skyerne, stærkest af vores art, glycerin> Ingen kvinde, intet gråd> Vognhjul> Stuehus> En dag> Glycerin, Living Is The Lesson [1], fem, udskårne linjer, hjertesang, træk vejret og slip, langs hele vagttårnet [2], livet tilbage nu, solerne vil stå op

E: Zazus flyvning> Kollektiv puls

[1] Shakedown Street driller

[2] m/ Grubby Bean på bas

Setliste: Mihali | Ocean Mist | Wakefield, RI | 23/7/21

Sæt: Syncopated Healing, Tom Overflow, Mountains Win Again, All Day, Calling Baton Rouge, Calirado, Stubborn Smile, Camarillo Brillo, Hattie’s Jam> Gør ondt> Wirip, åbent hus, Rivers Drift, Digital Heaven

Encore: Eyes Of The World

Mihali | Bernies strandbar; Ocean Mist | Hampton, NH; Wakefield, RI | 7/22/21–7/23/21 | Billeder: Charlie Francis

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...