Phish behandler MPP til en uforglemmelig „Pincet“ på denne dag i ’14

Tilsyneladende hver Phish -tur har det show hver sommer, den, hvor alle fremmødte kan prale, den, hvor alle, der ikke er til stede, har historien om, hvorfor de gik glip af det. I 2014 kom dette show den anden nat i et to-nætters løb på den berømte Merriweather Post Pavilion . Showet bød på Phish, der vævede ind og ud af „Pincet“ i løbet af det andet sæt, med nogle store bust-outs undervejs, til en Pincet, der ville have gjort „Bomb Factory Tweezer“ stolt.

Det første sæt er heller ikke sløvt, da bandet åbnede med „Fee“ og spillede „The Curtain With“, „Saw It Again“> “Fuego”, “Du nyder mig selv” og mange flere klassikere. Selvfølgelig er det det andet sæt, der bliver diskuteret-og med god grund-da bandet åbnede med „Wilson“, før det vekslede mellem „Pincet“ og „Back On The Train“ for noget jammed-out sjov. Efter en „Waiting All Night“ brød bandet ind i en stor „Free“, som selv fastklemte i „Tweezer“ igen! Dette opdelte sig i „Simple“, tilbage til „Tweezer“ og derefter tilbage til „Free“ endnu en gang.

Sættet var ikke slut, da bandet gik ind i „Catapult“, „Slave To The Traffic Light“, „Down With Disease“ og „NICU“, før en jam -session førte dem ind i en Trey Anastasio -anmodet, tunge-i-kind-version af „Jennifer Dances“. Selvom Jon Fishman kæmpede med teksterne, var øjeblikket ren Phish -dumhed. Bandet lukkede sættet af med længe tabt Joy melodi, “I Been Around”. Efter en „Boogie On Reggae Woman“ encore -åbner lukkede showet naturligvis med – du gættede det – „Tweezer Reprise“.

Nedenfor kan du se et klip af „I Been Around“ udgivet af bandet, lyd fra „You Enjoy Myself“, der lukkede det første sæt af, og en fan-shot video af „Tweeprise“ encore:

Phish – “I Been Around” – 27/7/14

[Video: LivePhish]

Phish – „Du nyder mig selv“ – 27/7/14

[Video: deadphishpanthers76]

Phish – “Pincet reprise” – 27/7/14

[Video: Jeremy Nimtz]

Sæt 2: Wilson> Pincet -> Tilbage i toget -> Pincet -> Tilbage i toget -> Pincet> Venter hele natten, gratis -> Pincet -> Enkelt -> Pincet -> Gratis> Katapult> Slave til lyskryds -> Ned med sygdom -> NICU -> Jam -> Hold hovedet oppe -> Jennifer Dances -> Hold hovedet oppe, jeg har været i nærheden

Encore: Boogie On Reggae Woman> Pincet Reprise

Driller:
· Flash Light, Back on the Train, Manteca, Under Pressure, Pincet, Jennifer Dances og Magilla driller

Bemærkninger: Dette show blev webcastet via LivePhish. YEM inkluderede Flash Light driller og featured Trey vinke sin megafon og bruge sin sirene. Den første pincet indeholdt Back on the Train, der driller fra fisk. Den tredje pincet omfattede Page teasing Manteca. Enkel inkluderet en Magilla -drille fra side. Catapult blev spillet for første gang siden 14. august 2009 (206 shows). DWD var ufærdig. NICU indeholdt under pres driller. Pincet blev drillet efter den første HYHU og i I Been Around. Jennifer Dances blev fremført på Treys anmodning for første gang siden 17. december 1999 (352 shows), featured Fish, der forsøgte at synge sangen, men ikke kendte teksten, og blev citeret i slutningen af ​​det andet HYHU. I Been Around blev sidst spillet 16. oktober 2010 (149 shows), og mens bandet gik af scenen i synkroniserede trin.

[Oprindeligt udgivet 27. juli 2016]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...