Lyt til en Owsley Stanley -optagelse af Johnny Cash, der spiller “Cocaine Blues” på karrusel -festsal

The Owsley Stanley Foundation tilbød endnu en forhåndsvisning af det kommende Johnny Cash, At The Carousel Ballroom live -album torsdag med „Cocaine Blues“. Sangen stammer fra The Man In Blacks koncert den 24. april 1968 på det berømte San Francisco -sted, fuldt optaget af Owsley „Bear“ Stanley III . Den næste rate i serien Bear’s Sonic Journals udkommer den 29. oktober via The Owsley Stanley Foundation, Renew Records / BMG og Ældre optagelser .

Forud for Cash ’s gengivelse af sangen sagde han uforskammet: „her er endnu en sang fra showet, vi lavede i Folsom -fængslet. Det er i albummet, der udkommer i næste uge. ” Ingen i publikum – eller nogen på scenen, det være sig Cash eller Tennessee Three – kunne have vidst, at Cash henviste til, hvad der ville blive et af de mest varige live -albums i populærmusik. Hans koncert i karrusellen – som delvist blev drevet af San Francisco rock royalty ‚ Grateful Dead , Jefferson Airplane , Big Brother & The Holding Company , og mere – kom bare to uger før det skelsættende At Folsom Prison livealbum.

Den historiske betydning af Cash optræden til side, Johnny Cash, At The Carousel Ballroom er et unikt musikdokument til Bears lydblandingsteknikker. Båndene har kontanter, der kommer helt ud af den højre højttaler, mens resten af ​​Tennessee Three udsender helt fra venstre. Denne beslutning, selvom den er uortodoks, giver den nærmeste lydoplevelse til faktisk at stå foran og i midten i karrusellen for 53 år siden og se Cash optræde.

Lyt til den aldrig før hørte lyd af Johnny Cash, der udfører „Cocaine Blues“ i Carousel Ballroom den 24. april 1968 via afspilleren herunder eller på din foretrukne streamingplatform. Bear’s Sonic Journals: Johnny Cash At The Carousel Ballroom, 24. april 1968 kan nu forudbestilles her. Vinyl- og cd -kopier af albummet, 29. oktober, er vært for nye essays fra Johnny og June Carter Cash s søn John Carter Cash , Owsley Stanleys søn Starfinder Stanley , Bob Weir og Dave Schools samt ny kunst af Susan Archie og en gengivelse af den originale Carousel Ballroom -koncertplakat af Steve Catron .

Johnny Cash – “Cocaine Blues” – San Francisco, CA – 24-4-168

[Video: Johnny Cash]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...