Phish opfordrer til vaccination, masker på shows forud for sommerturen i 2021

Med Phish turnéen skal begynde i Arkansas i aften og COVID-19-infektioner spider mange steder rundt om i landet-herunder Arkansas-har bandets fanbase følt en blanding af spænding og nervøsitet over bandets første live shows siden Februar 2020.

I dag udgav bandet en note, der opfordrede fans til at have „et godt mål af forsigtighed og sund fornuft“, når showet kommer tilbage på vejen. Udover at opfordre fans til at blive vaccineret, kan noten også „stærkt anbefales“ iført masker ved de kommende udendørs shows, når de er tættere på 6 fod fra andre-hvilket ved et fuldt solgt amfiteater er stort set overalt inde i lokalet.

Udover at skitsere opdaterede posepolitikker for bestemte spillesteder, bad notatet om, at folk „IKKE KOMMER“ til showsne, hvis de har testet positivt eller været udsat for nogen, der har testet positivt for COVID-19 i de sidste 14 dage eller oplever symptomer på virussen.

„Tak fordi du husker disse forholdsregler,“ slutter notatet. »Vi er alle sammen i det her. Det kræver hver enkelt af os at sikre, at vi alle kan fortsætte med at se levende musik sikkert. ”

Klik herunder for at læse hele notatet fra Phish om forholdsregler vedrørende sundhed og sikkerhed på sommerturen 2021.

Phish -tur 2021 starter i aften, onsdag den 28. juli, på Walmart AMP i Rogers, AR. For en komplet liste over kommende datoer, gå her. Følg med for fuld dækning af turen på Live For Live Music , og vær sikker derude.

Sommertur begynder i aften – læs venligst!

Denne sommerturné har været længe undervejs, og alle er begejstrede for endelig at starte den i aften!

Lige så begejstret som vi er tilbage på turnéen, er verden endnu ikke normal. Hvis du kommer til et show til sommer, siger det sig selv, at med den seneste stigning i coronavirusinfektioner på landsplan vil en god forsigtighed og sund fornuft gå langt i retning af at holde alle så sikre og sunde som muligt. < /em>

Som vi har sagt, er det bedste, du kan gøre, før du kommer til et show, at blive vaccineret! Da social distancering ikke er mulig inde på spillestederne, anbefaler vi stærkt, at du bærer en maske på disse udendørs shows, når du er tættere på end 6 fod til andre, uanset om du er vaccineret eller ej. At blive vaccineret OG bære en maske på disse shows er den bedste måde, du kan vise kærlighed og respekt for vores utrolige samfund.

Selvom spillesteder vil have mængder gratis masker til rådighed ved hvert show (til aftenens show er der masker tilgængelige på lægestationen inde i hovedporten), skal du sørge for at medbringe din egen. Tjek venligst med stedets hjemmesider, før du går til showsne for at se, hvilke beholdere der er tilladt at medbringe; mange spillesteder har vedtaget en klar posepolitik for at minimere kontakt ved indrejse.

Vi beder dig om venligst IKKE at komme til showet, hvis du har testet positivt eller været udsat for en person, der har testet positivt for COVID-19 i de sidste 14 dage eller oplever symptomer på virussen.

Tak fordi du husker disse forholdsregler – vi er alle sammen i dette. Det kræver hver enkelt af os at sikre, at vi alle kan fortsætte med at se levende musik sikkert.

Se note

https://www.instagram.com/p/CR4N_jJHqbv/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...