ZZ Top for at fortsætte Løbende tur i vågnen efter bassisten Dusty Hills død

ZZ Top har bekræftet, at bandet vil fortsætte sin planlagte turné uden bassist Dusty Hill , der døde i denne uge i en alder af 72 år.

Tv/radiopersonlighed Eddie Trunk rapporterede onsdag – få timer efter at Hills død blev offentliggjort – at han havde modtaget en tekst fra Top -guitaristen Billy F. Gibbons . I meddelelsen udtalte Gibbons, at efter Hill’s ønsker fortsætter bandet med sin planlagte 2021–2022 nordamerikanske turné.

Før Hills død-hvis årsag ikke blev offentliggjort-havde ZZ Top allerede brugt en stand-in for Hill på turen, der begyndte tidligere på måneden. Bandet rapporterede i sidste uge, at Hill ville bøje sig for en række shows, da han tog fat på en hofteskade. ZZ Top bragte sin guitarteknologi på to årtier, Elwood Francis op, til at udfylde Hill for de første par shows. Bandet har ikke officielt annonceret Hills permanente afløser for turnéen. Besøg bandets websted for en komplet liste over turnédatoer og eventuelle personaleopdateringer.

[H/T Brooklyn Vegan ]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...