Andy Frasco og FN samarbejder med Karina Rykman til et sent show under jazzfest

Spirituel jester med livemusik Andy Frasco & FN vil gå sammen til et positivt ladet show med Karina Rykman House of Blues New Orleans den 14. oktober.

Selvom pandemien stoppede Frasco og hans medband af musikalske bombardører fra at turnere landet, kunne det aldrig forhindre den sprudlende frontmand i at udstråle sit budskab om positivitet til publikum. Kort efter lukning af livemusik lancerede Frasco World Saving Sh*tshow , en ny variant af showet, der tog sig af hans elskede World Saving Podcast . Mellem skøre manøvrer, musikalske forestillinger og stjernestjerner gav serien også Frasco en platform til igen at få forbindelse til sit publikum og levere det evige budskab om hans musik om, at de ikke er alene i denne verden. Ud over den Sh*tshow katartiske kommunale karakter tilbød Frasco også regelmæssige “I Wanna Dance With Somebody” dansefester, hvor fans blev opfordret til at give slip på alle lockdown-relaterede stress og bare slippe løs.

Relateret: Andy Frasco henter medlemmer af dine yndlingsbands til „I’m So Excited“ Quarantine Video Challenge [Video]

Showet, der falder på torsdagen i Jazz Fest , kommer midt i Frascos forestående efterårstur i nu 40-byer. Showet fra september til december får Frasco og FN til at vende tilbage til „normale“ ikke-socialt distancerede koncerter. Sammen med nattens musikalske revy vil hver forestilling også se gruppen ledsaget af World Saving Local Talent Search . Arrangeret af saxofonist/ World Saving Sh*tshow korrespondent Nick Gerlach , vil det natlige sort -show søge efter hver bys mest talentfulde Frasco -fans.

Selvom Big Easy uden tvivl ville byde på et væld af talenter – især under Jazz Fest – har Frasco allerede fundet sin talentfulde åbningsakt i Karina Rykman. Marco Benevento bassisten afsluttede netop et sydøstligt løb med sit solo -outfit, som fortsat vinder indpas for hver enkelt udgivelse. Til Frascos show under Jazz Fest, der utvivlsomt vil være katartisk og glædeligt, kunne han ikke finde en bedre kosmisk partner end den livlige bassist.

Billetter på forhånd til Andy Frasco & The U.N. og Karina Rykman på House of Blues New Orleans den 14. oktober er tilgængelige fra torsdag kl. 10 CT ved hjælp af adgangskoden „ENCORE“. Billetter sælges til offentligheden fredag ​​kl. 10 om morgenen CT.

Frasco & The U.N. med Rykman på House of Blues er det andet show, der annonceres som en del af Live For Live Music s Fest By Nite serie i 2021. Følg med for flere New Orleans -koncertmeddelelser i de kommende uger.

""


Dato : Torsdag den 14. oktober 2021

Tid : Døre: 20.00 CT / Show: 21:00 CT

Show : Live For Live Music Presents: Andy Frasco & The U.N. with special guest Karina Rykman – Fest By Nite 2021

Sted : House of Blues New Orleans – 225 Decatur St, New Orleans, LA 70130

Billetter : $ 26 GA ADV, $ 28,50 GA 2 / GA 2 Platinum, $ 31 GA Showdag, $ 66 sæder

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...