Spoon til at starte National Tour i 2021 med to intime shows på Aspen, CO’s Belly Up

Den 4. og 5. september 2021 starter anerkendte indie-rockere Spoon deres første turné siden 2019 med en række shows i Aspen, CO’s Belly Up med støtte fra Nicole Atkins .

Kommer i begyndelsen af ​​en flere ugers løb af klubber og teatre over hele landet, vil Spoons forestillinger på Belly Up med 450 kapaciteter markere nogle af de mest intime shows på turnéen.

De nærliggende og personlige forestillinger på Belly Up vil være en markant ændring fra Spoons sidste turnédatoer-en massiv amfiteatertur sammen med Beck og Cage The Elephant i 2019. Omkring den tid samarbejdede guitarist/frontmand Britt Daniel med Fender om at frigive Britt Daniel Signature Telecaster Thinline som en del af deres kunstnersignatur elektriske guitarserier, der fremhævede den varige indflydelse på Daniels præcisions-punk-stil.

Nogle af de mest anerkendte nutidige rockambassadører, Texas har at tilbyde, Spoon har udgivet ni albums i løbet af deres næsten tredive år lange løb inklusive en række på fire lige top 10-album: Ga Ga Ga Ga Ga (2007), Transference (2010) They Want My Soul (2014) og Hot Thoughts (2017). Udnævnt af TIME som „et af de største amerikanske rockbands“ toppede Spoon også Metacritics hitliste som det eneste mest kritikerroste band af aughts.

Nicole Atkins har også fået sin rimelige andel af damp i de seneste år. Hun spillede for nylig et sæt på The Peach Music Festival i Scranton, PA. Sidste år deltog hun i en række online events, herunder at være vært for en virtuel The Last Waltz fest.

Billetter til at se Spoon at Belly Up Aspen med Nicole Atkins den 9/4 og 9/5 er til salg her.

https://www.instagram.com/p/CP_F9ANpqJ7/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...