Courtney Barnett går ikke i seng vred på ny single „Before You Gotta Go“

Courtney Barnett er vendt tilbage med „Before You Gotta Go“, den anden single fra hendes kommende album Things Take Time Take Time. Den australske singer-songwriters tredje studie-LP udkommer den 12. november via Mom+Pop Music/Marathon Artists.

I lighed med albummets hovedsingle „Rae Street“, ser „Before You Gotta Go“ en yderligere blødning for Barnett. Hvorimod hun oprindeligt skabte sig et navn med stærkt forvrængede riffs og brændende vokalfjendskab på sange som „Pedestrian At Best“ fra hendes 2015 fuldlængdedebut Sometimes I Just Sit And Think And Sometimes I Just Sit, her har Barnett slået sig ned og peget sine talenter i en ny retning. Sangens ligefremme lyrik tegner et portræt af et forhold på klipperne.

Relateret: Iggy Pop, Courtney Barnett, Kurt Vile, More Featured On Velvet Underground & Nico Tribute Album [Video]

Selvom sangens genstand for en huslig skænderi ikke er særlig munter, formår Barnett at gøre det til det med frodig instrumentering. Teksterne gør deres del for at forstærke en mere glædelig stemning, da Barnett – selvom der lige er sket et slagsmål – stadig følger den gyldne regel om aldrig at forlade rummet vred og synger efter sin partner: „Hvis der skulle ske noget min kære, ville jeg‘ Jeg vil have, at de sidste ord, du hører, skal være uvenlige, være uvenlige.“ Et interview med The Independent udgivet tirsdag karakteriserede „Before You Gotta Go“ som Barnetts første kærlighedssang nogensinde, da kunstneren indrømmede, at Things Take Time Take Time er hendes mest sårbare tilbud til dato.

„Dette ekstra niveau af selvrefleksioner og dybde [under lockdown] gav mig et uhindret syn på mig selv, som jeg måske før, under andre omstændigheder, bare kunne undgå ved at distrahere mig selv med mennesker eller aktiviteter eller gå ud et sted,“ fortalte hun The Independent. „Det var der ikke noget af. Dette var et tvunget, mere direkte kig ind i mig selv. Visse niveauer af det var sandsynligvis meget konfronterende, men jeg prøvede at få mest muligt ud af de parametre, der var sat for mig.“

Lyt til den nye Courtney Barnett-single „Before You Gotta Go“ nedenfor eller på din foretrukne streamingplatform.

Courtney Barnett – „Before You Gotta Go“

[Video: Courtney Barnett]

[H/T The Independent]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...