Goose annoncerer vinteren 2022 West Coast Tour

Stadigt stigende CT-jam-outfit Goose har annonceret en række turnédatoer i begyndelsen af ​​2022 i det vestlige USA. Strækningen på otte show vil markere bandets første hovedturné nogensinde på vestkysten.

Løbet starter i slutningen af ​​januar 2022 for en håndfuld stop og aldrig før-spillede spillesteder for Goose, herunder Tempe, AZ’s Marquee Theatre (1/26); San Diego, CA’s The Observatory (1/27); Los Angeles, Californiens The Fonda (1/28); San Francisco, Californiens Regency Ballroom (1/29); Bend, OR’s Midtown Ballroom (2/2); Portland, OR’s Wonder Ballroom (2/4); og Seattle, WA’s Neptune Theatre (2/5). Endelig vil bandet afslutte løbeturen med et show i Bozeman, MT’s The Elm den 7. februar.

Relateret: Gås lukker ben 2 af sommerturné i Denvers skulpturpark [Billeder/fuld video/lyd]

Et billetlotteri til vinteren 2022 West Coast Goose tour vil køre fra tirsdag den 10. august kl. 12.00. til og med onsdag den 11. august kl. sted lokal tid. Lottovindere vil blive underrettet via e-mail forud for den generelle billet i salg. Salget af almindelige billetter begynder fredag ​​den 13. august kl. 10.00 lokal tid. For mere information eller for at købe billetter, gå her.

I mellemtiden forbereder bandet sig til den indledende Fred The Festival, den gåsecentrerede weekendcampingbegivenhed, der skal finde sted senere på måneden på LOCKN‘ Farm i Arrington VA. For mere information og billetoplysninger, gå her.

https://www.instagram.com/p/CSZlq9XLAke/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...