Grateful Dead Revisit „Mr. Charlie“ Fra St. Louis 1971 foran „Listen To The River“ Box Set

The Grateful Dead har tilbudt endnu en forhåndsvisning af den kommende Listen To The River: St. Louis ’71 ’72 ’73 -boks med „Mr. Charlie“ optaget den 10. december 1971 på Fox Theatre i St. Louis, MO. Ude den 1. oktober via Rhino vil den omfattende samling være vært for syv Dead-koncerter optaget i St. Louis over en 22-måneders periode fra 1971-1973.

Af alle syv shows på sættet med 20 cd’er kommer 12/10/71 som den næstældste bag den foregående aftens show. Udvidelsen af ​​Listen To The River kollektionen giver lyttere mulighed for at se udviklingen af ​​et ungt band, der gør meget ud af at vokse op over en relativt kort periode. Her hører vi stadig et band, der følger efter sin trofaste leder/team-maskot Ron “Pigpen” McKernan. Selvom den fremtidige galionsfigur Jerry Garcia formår at stikke hovedet ud med nogle mindre opblomstringer gennem live-cut, forbliver dette stadig Pigpens show, som det fremgår af den korte fire-minutters spilletid.

Relateret: 10 sange We Hope Dead & Company vil debutere på sommerturné 2021

Grateful Dead-arkivar og legacy manager David Lemieux noterer i videoens beskrivelse,

Det endelige Pigpen-Hunter-samarbejde, der ville blive udgivet på et album, denne shuffle var en standout på Europa ’72. Den blev spillet i alt 50 gange efter dens debut d. 31.7.71 i New Haven, det samme show som Sugaree debuterede på. Den blev spillet ved alle 22 shows på Europa ’72-touren

Lyt til Grateful Dead opføre „Mr. Charlie“ på Fox Theatre i St. Louis, MO den 10. december 1971. Listen To The River er tilgængelig her for forudbestilling.

Grateful Dead – „Mr. Charlie” – St. Louis, MO – 12/10/71

[Video: Grateful Dead]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...