Jason Isbell forsvarer koncertvaccination/negativ COVID-testkrav på MSNBC

Jason Isbell optrådte på MSNBC i weekenden, hvor han forsvarede sin nylige beslutning om at kræve, at alle sine koncertdeltagere fremviser en negativ COVID-19-test eller bevis på vaccination. Siden bekendtgørelsen af ​​beslutningen i sidste uge, har singer-songwriteren modtaget kritik fra fans og endda andre musikere.

Interviewet begyndte med, at Isbell adresserede kritik, han trak fra en anden musiker online, som kaldte kunstneren „borgerlig“ for at kræve, at fans skulle få en gratis vaccine eller tage en gratis test for at komme til hans show. Selvom Isbell allerede havde begravet pop-country-sangeren på Twitter, formåede han at passe ind i et kort, baghånds-swip, mens han også forblev fokuseret på diskussionsemnet.

„Jeg tror, ​​det er op til os alle at gøre, hvad vi kan bare for at holde musikbranchen kørende, fordi vi snart bliver lukket ned igen, hvis vi ikke begynder at gøre dette,“ sagde Isbell til MSNBC’s Stephanie Rhule . “Jeg forstår ikke det elitære, måske har den fyr sværere ved at få folk til at komme til hans shows. … Det føles ikke elitært for mig, det føles en lille smule mere sikkert.”

Relateret: Jason Isbell dækker Metallicas „Sad But True“ for ‚Blacklist‘-samling [Se]

Interviewet kom, da den firedobbelte Grammy-vinder forberedte sig til sin tredje aften med at spille på ACL Live på Moody Theatrei Austin, TX. Mens Isbell har taget lidt varme fra offentligheden over sin nylige beslutning, sagde han, at dem i musikindustrien har hilst protokollerne velkommen. Mens mange i branchen har bifaldet Isbells beslutninger, kan nogle spillesteder, der modtager statsstøtte, blive efterladt i en prekær situation, hvis lokale politikeres synspunkter ikke stemmer overens med CDC’s.

„I mange tilfælde modtager nogle af spillestederne statsmidler, og staterne truer med at tilbageholde disse midler til steder, der tillader deres kunstnere at kræve bevis for en COVID-test,“ sagde Isbell. „Vi vil bare beskæftige os med det, vi har at gøre med, og hvis vi er nødt til at aflyse nogle shows, aflyser vi nogle shows. Og hvis vi bliver sagsøgt, rejser jeg mig op og taler på vegne af folkene i publikum.“

Jason Isbell er ikke den eneste person, der vedtager påkrævede test-/vaccineprotokoller til kommende begivenheder. I de seneste dage har alle fra udbredt panik til Bonnaroo til Sommerfest tilføjet lignende retningslinjer til kommende koncerter og festivaler.

Isbell påpegede også, at mens tabet af levende musik under pandemien knuste både følelsesmæssigt såvel som økonomisk for mange, er der vigtigere faktorer på spil her, efterhånden som antallet af sager fortsætter med at stige over hele landet.

„Vi giver ikke noget, der nødvendigvis er essentielt, vi giver ikke folk sundhedspleje eller mad eller husly,“ sagde Isbell. „Vi forsøger at underholde folk, så jeg siger ikke, at nogen skal få en vaccine eller en negativ test, men hvis du ikke gør det, må du ikke komme til showet. Jeg synes, det giver mening.“

Til sidst gentog singer-songwriteren grundlæggernes ord som svar på dem, der hævder, at politikker som hans krænker deres grundlæggende friheder som amerikanske borgere.

„Jeg er helt for frihed, men jeg tror, ​​at hvis du er død, har du ingen friheder overhovedet,“ sagde Isbell. »Så det er nok vigtigt at holde sig i live, før du begynder at sætte spørgsmålstegn ved din frihed. Det er livet og så er det frihed, og så er det jagten på lykken. De er i prioriteret rækkefølge.“

Se hele MSNBC-interviewet med Jason Isbell nedenfor. For en liste over turnédatoer, gå til hans hjemmeside.

Jason Isbell om vaccinekrav ved koncerter: „Jeg er helt for frihed, men jeg tror, ​​at hvis du er død, har du ingen friheder overhovedet“

[Video: MSNBC]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...