‚Phunk Sessions‘ Phish DICKs Afterparty To Ft. Medlemmer af Dumpstaphunk & Lettuce, Judith Hill, Skerik og mere

Med Phish endelig tilbage på vejen og fans over hele landet, der spændt venter på den tour-afslutning af Labor Day-blowouten i Commerce City, CO’s DICK’S Sporting Goods Park, Live For Live Musicer glade for at annoncere en Mile High afterparty.

Lørdag den 4. september, efter Phishs andet af tre DICK’S-shows, vil Live For Live Music være vært for en særlig del af dets langvarige, roterende lineup Funk Sessions-residency, døbt The Phunk Sessions< /em>, i Cervantes‘ Masterpiece Ballroom i Denver [få billetter].

The Phunk Sessions 2021 vil byde på New Orleans funk royalty Ivan Neville og Ian Neville samt deres Dumpstaphunk-bandkammerater Tony Hall strong>og Nick Daniels. Den gådefulde saxofonist Skerik vil også slutte sig til ensemblet foruden Lettuce-trommeslager Adam Deitch, TMRW PPL-trompetist Parris Fleming og powerhouse-guitarist/vokalist < strong>Judith Hill, foruden en mystisk pose med særlige gæster.

Tidligere udgaver af The Funk Sessions har vist en hvem er hvem af musikere fra The Meters, The Disco Biscuits, The Nth Power strong>, Motetten, Trey Anastasio Band og mange flere. Den første nogensinde afgang af The Phunk Sessions 2019 DICKs afterparty så endda en phishs egen Mike Gordon komme forbi for at give en hånd med på coveret af „Spanish Moon“.

I overensstemmelse med gældende sikkerhedsretningslinjer vil spillestedet kræve, at alle deltagere fremviser enten bevis for fuld vaccination (enten et fysisk kort eller et billede af kortet med et navn, der matcher deltagerens ID) eller de negative resultater af en COVID-test, der ikke er taget mere end 72 timer før arrangementet. Deltagerne bør planlægge at ankomme med tilstrækkelig tid til at tillade mindre forsinkelser med at komme ind på stedet.

Billetter til The Phunk Sessions på Cervantes‘ i Denver den 4. september sættes til salg fredag ​​den 13. august kl. 12.00. MT her. For flere detaljer, se nedenfor.

""

**VIS INFO**

Dato: Lørdag den 4. september 2021

Mødested: Cervantes’ Masterpiece Ballroom – 2637 Welton St, Denver, CO)

Aldre: 16+

Tid: Dør kl. 23.00 MT / Show Midnight MT

Billetter: $25 adv / $30 dos

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...