AEG kræver bevis for fuld vaccination på alle spillesteder i USA fra og med 1. oktober

AEG Presents, det næststørste live-underholdningsfirma i verden, meddelte, at det vil kræve bevis for fuld vaccination for alle deltagere og spillestedspersonale på dets amerikanske spillesteder fra den 1. oktober.

Dette kommer efterhånden som spillesteder og kunstnere over hele landet implementerer lignende politikker, selvom AEG er den første store enhed i dets, der kun tillader vaccinerede individer på sine etablissementer.

I løbet af den seneste uge har adskillige underholdningsvirksomheder som IMP og store festivaler som Bonnaroo og Summerfest annonceret politikker, der vil kræve, at alle deltagere enten fremlægger bevis af fuld vaccination eller en negativ COVID-test taget inden for 48-72 timer. Denne meddelelse fra AEG kommer som den stærkeste pro-vaccinationserklæring til dato, både i betragtning af virksomhedens størrelse og det faktum, at der ikke er nogen bagdør åben for negative tests.

„Vi er nået til den konklusion, at det som markedsleder var op til os at tage et reelt standpunkt til vaccinationsstatus,“ fortæller Jay Marciano, COO i AEG og formand-CEO for AEG, sagde i en erklæring. „For blot et par uger siden var vi optimistiske med hensyn til, hvor vores virksomhed og land var på vej hen. Delta-varianten, kombineret med tøven med vacciner, skubber os i den forkerte retning igen. Vi er klar over, at nogle mennesker måske ser på dette som et dramatisk skridt, men det er det rigtige. Vi er også klar over, at der kan være nogle indledende tilbageslag, men jeg er overbevist om og forhåbningsfuld om, at vi i slutningen af ​​dagen vil være på den rigtige side af historien og gøre, hvad der er bedst for kunstnere, fans og live-begivenhedsarbejdere .“

Politikken træder i kraft den 1. oktober, en dato, der er valgt „specifikt for at give kvalificerede uvaccinerede billetholdere og personale tid til at nå fuldt vaccineret status, hvis de vælger at gøre det.“

Relateret: Jason Isbell forsvarer koncertvaccination/negativ COVID-testkrav på MSNBC [Video]

AEG spillesteder er spredt ud over hele USA, fra The Warfield i San Francisco, CA og The Roxy i West Hollywood til Terminal 5 og Music Hall of Williamsburg i New York, NY. Mange festivaler falder også ind under AEG-paraplyen, herunder Coachella, Stagecoach, den nyligt aflyste New Orleans Jazz & Heritage Festival og mange flere.

„Visse staters regler kan tilsidesætte vores mandat,“ sagde Shawn Trell, COO og general counsel for AEG Presents, „eller nogle få kunstnere vil måske ikke straks gå ombord på planen, men vi ved det. at brug af vores platform til at tage en stærk holdning til vaccinationer kan få indflydelse. Budskabet, vi ønsker at sende, er enkelt og klart: Den eneste måde at være så sikker som muligt på er at kræve, at alle bliver vaccineret. Og vi er overbeviste om, at andre, der endnu ikke har været klar til at påtage sig denne fulde forpligtelse, vil følge vores spor.“

AEGs største konkurrent, Live Nation, giver i øjeblikket kunstnere mulighed for at beslutte, om de vil implementere COVID-test-/vaccinationskravprotokoller fra sag til sag.

[H/T Variety]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...