Phish-til-institutvaccination/negativ COVID-testkrav starter ved kløften

Phish er sluttet sig til den voksende bølge af kunstnere og spillesteder, der vil kræve, at deltagere fremviser enten bevis for vaccination eller en nylig negativ COVID-test for at deltage. De nye retningslinjer træder i kraft, når Phish spiller The Gorge i George, WA den 27.-29. august.

„Fra og med Phishs shows i The Gorge skal alle billetholdere til Phishs sommer- og efterårsturdatoer fremlægge bevis for fuld vaccination mod COVID-19 eller bevis for et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 48 timer før, hvornår dørene åbner for hver show,“ skrev bandet online. „Billettehavere, der bruger en negativ test for adgang, behøver ikke at få efterfølgende test, hvis de deltager i flere shows på samme sted.“

I bandets erklæring bemærkede Phish, at specifikke sikkerhedsretningslinjer i Stateline, NV; Eugene, OR; og Las Vegas, NV vil blive annonceret inden længe. Billetholdere bør tjekke deres e-mails samt spillestedernes hjemmesider for opdateret information fra bandet om de nye sikkerhedsforanstaltninger. Børn under 12 – som ikke er i stand til at modtage nogen COVID-19-vaccine – kan deltage i en Phish-koncert, hvis de fremlægger bevis for en negativ COVID-test taget inden for de seneste 48 timer.

Relateret: Jason Isbell forsvarer koncertvaccination/negativ COVID-testkrav på MSNBC [Video]

Bandet annoncerede de nye protokoller torsdag morgen efter en to-nætters løbetur på Hersheypark Stadium i Hershey, PA tirsdag og onsdag. Phish er indstillet på at rejse til Atlantic City, NJ denne weekend til tre koncerter på stranden fredag, lørdag og søndag.

Selvom de næste tre shows ikke falder ind under parametrene for de nye sikkerhedsretningslinjer, har bandet tidligere – og fortsætter med at – opfordret fans til at blive vaccineret og bære masker ved shows, når de ikke er i stand til at tage social afstand fra hinanden.

Se hele bandets udtalelse nedenfor.

https://www.instagram.com/p/CSelZI-HVFG/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...