Billeder: Umphrey’s McGee Busts ud først „Dee“ i 8 år i Grand Rapids

Umphreys McGee Valset i Grand Rapids, MI på torsdag for et show på Frederik Meijer Gardens Som en del af „Femte Third Concert Series på Meijer Gardens“. Showet så bandet udføre „dee“ for første gang i næsten otte år. Før showet selv startede, var torsdag koncert en særlig lejlighed, da den markerede en (forsinket) fødselsdagsfest for sanger / guitarist Brendan Bayliss der blev 45 på onsdag. Bandet leverede en bevy af deres elskede rockers, begyndende med „Rocker Del 2“ åbneren. Umphrey lykkedes at passe til en „ingen kommentar“ i en „utopisk gran“ sandwich, som rullede ind i „ende af vejen“. Et løb gennem „spirer“ tog en omvej gennem toto s „Afrika“ før segning i „alt i tide“ for at lukke sættet. Tilbagevendende til den anden ramme åbnede Umphrey ting op med „Blue Echo“, før du overgår til en „tro løgnen“, der fremhævede teaser af „Radioens Ånd“ ved Rush . Noteed Oenophile Brendan Bayliss levede det op under „Women Wine and Song“ før „den tredobbelte bred“ oprette en marmelade, der rullede lige ind i „Hajimemashite“ før en parring af „Prowler“ og „Winy Soup“, der indpakket sæt. Relateret: Umphrey’s McGee annoncerer 2021 Nytårsaften Kør i Miami Beach [Watch] For en Encore støvede Umphrey’s McGee ud af „Dee“ for første gang siden 10/25/13 eller 648 viser (pr. alle ting umfreys ) og i sidste ende lukket showet med „roctopus“. Rul ned for at tjekke et galleri af billeder fra Umphrey’s McGee på Frederik Meijer Gardens i Grand Rapids, MI på torsdag høflighed af fotograf Steve Baran . Set 1: Rocker Del 2, Utopian Fir> Ingen kommentar> Utopian Fir> Slutningen af ​​vejen, spirer> Afrika> Alt i tide Set 2: Blue Echo> Tro løgnen [1], kvinder vin og sang, den tredobbelte bred-> Hajimemashite, Prowler> WIFE SOUP. Encore: Dee, Roctopus Fodnoter: [1] Med Ånden i Radio (Rush) Teaser Vis noter: Sidste Dee 2013-10-25 (648 shows) Umphrey’s McGee | Fredrick Meijer Gardens | Grand Rapids, MI | 8/12/21 | Billeder: Steve Baran

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...