Gasparilla Music Festival annoncerer indledende 2021 lineup: Gov’t Mule, NAS, Sylvan Esso, Mere

Gasparilla Music Festival (GMF) præsenteret af Coppertail Brewing co. har udgivet den oprindelige kunstner lineup til sin 10 års jubilæumsfestival den 1. oktober 3rd, 2021 i Tampa, FL . Provenu fra non-profit festival leverer støtte til musikklasseværelser i titel 1 grundskoler. Den eklektiske lineup til weekendbegivenheden vil blive ledet af genre-defying og bedste dans / elektronisk album Grammy nominee Sofi Tukker fredag ​​den 1. oktober; ikonisk rapper nas lørdag den 2. oktober; og Warren Haynes -Led blues-rock stalwarts gov’t muldyr på søndag den 3. oktober. Andre kunstnere indstillet til at udføre på Gasparilla Music Festival 2021 inkluderer Sylvan Esso , Matt & Kim , parketbaner , Preservation Hall Jazz Band < / strong>, Keller Williams ‚taknemmelige evangelium , hofte bortførelsen og mange flere. Yderligere kunstnere såvel som fulde sæt gange og tidsplaner vil blive annonceret i de kommende uger. Tjek den indledende kunstner lineup nedenfor. Flere oplysninger om festivalen og relaterede sundheds- og sikkerhedsspørgsmål kan findes her. For at få fat i dine billetter, hovedet her. Tjek en nedbrydning af den indledende kunstner lineup nedenfor. Gasparilla Music Festival – Initial 2021 Kunstnere 99 naboer – Nashville, TN – Hip Hop / Pop / R & B Artikalt lydsystem – Delray Beach, FL – Reggae Babyjake – ft. Myers, FL – HIP HOP / POP Bad Cameo – Clearwater, FL – Indie / Funk Pop bjørne & løver – Gainesville, FL – Kindie Rock ella jet & fremtidige sjæl – St. Petersburg, FL – R & B handske – tampa, fl – elektronisk pop / indie pop gov’t muldyr – Asheville, North Carolina – Southern Rock Ivy Alex – St. Petersburg, FL – Pop / Instrumental Keller Williams Grateful Evangelium – Fredericksburg, VA – Rock / evangelium Leon Majcen – Clearwater, FL – Folk / Americana Matt & Kim – Brooklyn, New York – Indie Pop Mike masse med bølge teori – tampa, fl – hip hop nas – New York City, NY – Hip Hop noan delvist – Lakeland, FL – Indie folkemusik / rødder Old 97’s – Dallas, TX – Land / Rock Oxford Noland – Plant City, FL – Indie Pop / Rock parketinstitutter – New York City, NY – Indie Rock Opfattelse med Katara – Tampa, FL – HIP HOP / JAZZ Bevarelse Hall Jazz Band – New Orleans, LA – Jazz pusha præmie – tampa, fl – hip hop række jomah – Dunedin, FL – Rock SOFI TUKKER – West Palm Beach, FL – Electronic / Dance Sylvan Esso – Durham, NC – elektropopløsning / indie pop Drain Outs – Tampa, FL – Garage Rock HIP-bortførelsen – St. Petersburg, FL – reggae / pop Wildmans – Floyd, VA – Americana / Folk Vella – tampa, fladrock Besøg Neptune – Tampa, FL – Indie / Alt Rock Young MC – Queens, NY – Hip Hop Se lineup. https://www.instagram.com/p/cseou1is4mr/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...