Ghost-note annoncerer Fall 2021 ‚Hvad da Funk Tour‘

World-kendt funk kollektive Ghost-note har annonceret en 26-dato 2021 efterår, der faktureres som hvad da funk tour . Ghost-Note har rytmisk tandem af Robert „Sput“ Searight og Nate Werth sammen med bassist mononeon , keyboardist Dominique Xavier Taplin , saxofonister Jonathan Mones og Sylvester Onyejiaka og guitarist Peter Knudsen . Turen vil starte i Denver (9/3) for en særlig fredag ​​ phish sene nat show på Cervantes ‚mesterværk Ballroom : Ghost-note’s James Brown Soul Revue med særlige gæster Dana Monique (stemmen) og mackenzie . Derfra vil den 7-delt udsmykning påbegynde en 11-natkørsel. Tilslutning som support vil være fremtidige-jazz outfit sungazer , hvem vil forbinde med spøgelsesnota på hælene i deres helt udsolgt juni tour. Dette ben er indstillet til at ramme bemærkelsesværdige værelser, herunder Cambridge, MAs Sinclair (9/7), genåbning weekend på Brooklyn Bowl (9/9) og den nyrenoverede < Strong> Ardmore Music Hall (9/10), før du fortsætter til Midtvesten for at lukke September Kør. Relateret: Ghost-note byder på Louis Cato, Casey Benjamin, mere på Blue Note NYC [Billeder] Ghost-Note 2021 Fall Hvad da funk tour fortsætter Thanksgiving weekend med tre højt forventede ghost-sta-phunk datoer i Austin (11/26), Dallas (11/27 ), og Memphis (11/28) som Ghost-Note Hold op med Nola Funk Staples Dumpestafunk . De to bands knyttede sig tidligere i år på en fjols engagement i Florida og tændte mængden op som begge bands kombineret onstage for at lukke festivalen. Hjemmestrækningen vil sparke i Nashville (11/30) og tage sydøst ved storm med datoer i Asheville (12/1), Raleigh (12/2), Charlotte (12/3), Charleston (12/4), og Atlanta (12/5) efterfulgt af stop i Florida. Turen vil pakke op med en præstation på North Beach Music Festival den 11. december i Miami Beach, FL hvor Ghost-Note vil dele Beachside Bandshell med en all-star lineup, herunder duer spiller ping Pong , The Motet , tauk , Eric krasno & forsamlingen , Marco Benevento , Jennifer Hartswick & Brendan Bayliss og meget mere. Bemærk venligst at bandet vil kræve deltagere for alle shows for at fremlægge bevis for fuld vaccination eller en negativ COVID-19-test for alle shows. Til billetoplysninger og flere oplysninger om Ghost-Note Hvad da funk 2021 Fall Tour, hoved til bandets hjemmeside her. Gør dig klar til Ghost-Note’s Tour med bandets nyeste single, „spunky“, som dukkede op på den nylige sandhed til Power Project compilation. Forskellige kunstnere – Sandhed til Power Project Ghost-Note 2021 Fall Tour Dates 9/3 – Cervantes | Denver, CO # 9/4 – Karnival of the Arts | Lehighton, Pa. 9/5 – 4848 Festival | Snowshoe, WV. 9/7 – Sinclair | Cambridge, MA 9/8 – Wall Street Theatre | Norwalk, ct. 9/9 – Brooklyn Bowl | Brooklyn, NY. 9/10 – Ardmore Music Hall | Ardmore, pa. 9/11 – Barrel & Flow | Pittsburgh, Pa. 9/12 – Strandland Ballroom | Cleveland, OH. 9/14 – HI FI BILAG | Indianapolis, IN. 9/15 – City Winery | Chicago, IL. 9/16 – El Club | Detroit, Mi. 11/26 – Empire | Austin, TX + 11/27 – Deep Ellum Art Co. | Dallas, TX + 11/28 – Railgarten | Memphis, TN + 11/30 – Mercy Lounge | Nashville, tn. 12/1 – Salvage Station | Asheville, NC. 12/2 – The Pour House Music Hall | Raleigh, NC. 12/3 – Heist | Charlotte, NC. 12/4 – Charleston Pour House | Charleston, SC. 12/5 – City Winery | Atlanta, GA. 12/7 – Barrelhouse Live | Savannah, GA. 12/8 – 1904 Music Hall | Jacksonville, FL. 12/9 – Heartwood Soundstage | Gainesville, FL. 12/10 – Dunedin Brewery | Dunedin, FL. 12/11 – North Beach Music Festival | Miami, FL. # James Brown Soul Review (Phish Late Night) w / sungazer. + w / dumpstaphunk Se turnédatoer

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...