Grateful Dead Play Red Rocks for den sidste tid, på denne dag i 1987

Toogtredive år siden I dag tog den taknemmelig død scenen på Morrison, CO’s Red Rocks Amfiteater for sidste gang i deres karriere. Da bandets allerede dedikerede fanbase fortsatte med at hurtigt vokse til enorme størrelser takket være ankomsten af ​​ i mørket måneden før, blev det tydeligt, at døds nye mainstream-succes ikke længere ville give dem mulighed for at spille spillesteder Ligesom Red Rocks, da de leverede en endelig præstation på det berømte udendørs mødested for at lukke en tre-natkørsel den 13. august 1987. Relateret: Lyt til et Fiery Grateful Dead Show på Red Rocks, på denne dag i 1979 Bandets endelige Red Rocks Show begyndte med et låg af Jimmy Reed s „Big Boss Man“ før du vender tilbage til et par tidlige døde hæfteklammer i „Jack Straw“ og „Row Jimmy“. Et dækning af Valentinos ‚“Det er helt over nu“ holdt den første sæt rullende, efterfulgt af „taber“ og „cassidy“. Den første halvdel af showet ville komme til en ende med gengivelser af „langt fra mig“ og Phil Lesh træder op til mikrofonen for at lede publikum gennem en sing-a-lange af „kasse af regn „At tage showet i sæt pause. Den anden halvdel af showet åbnet med et livligt „onkel John’s band“, som fortsatte lige ind i „estimeret profet“ og „han er væk“. Sættet fortsatte i instrumentets del som „trommer“> „Space“ kom næste efterfulgt af „The Wheel“ fra Jerry Garcia s 1972 solo album. Bandet holdt rockende med deres dækning af „Gimme nogle lovin“, som fortsatte lige ind i „Stella Blue“, „kaster sten“ og endelig „ikke falmer væk“ for at lukke sættet. Bandets tre-delt encore åbnede med de døde straks dykning tilbage i „ikke falmer væk“ reprise før overgang til deres ensomme hit single „touch af grå“ og endelig lukkede med deres dækning af Bob Dylan s „knockin“ på himlens dør „. Genoplive de døds endelige Red Rocks ydeevne via den fulde show lydafspiller nedenfor. Grateful Dead – Red Rocks Amfiteater – Morrison, CO – 8/13/1987 [Audio: Jonathan Aizen] Sæt to: Onkel John’s Band> Estimeret profet> Han er væk> Trommer> Rum> Hjulet, gimme nogle lovin ‚(Spencer Davis Group Cover)> Stella Blue >. Kaste sten> Ikke falme væk (crickets cover) Encore: Ikke falmer væk Reprise> Berør af grå> Knockin ‚på himlens dør (Bob Dylan Cover)

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...