Karina Rykman realiserer den „vilkårlig“ natur af alt på den seneste single

Karina Rykman er vendt tilbage med sin sjette nogensinde single, „vilkårlig“, ud nu på tværs af streaming platforme. Denne seneste udgivelse kommer, da den flydende bassist fortsætter med at styrke hendes solokatalog med en stabil strøm af sange. „Vilkårlig“ er et helt andet dyr end „ingen lejlighed“, den tidligere single fra den Marco Benevento bassist. Inspireret af hip-hop beats fra kunstnere som snoop dogg og de instrumentelle værker af beastie drenge , Rykman og producent / samarbejdspartner Gabe Monro Set om at lave Et slag, hun kunne leve inde i. Resultatet er en langsom swagger, der ambles langs fortovet til vers af slacker rap, der får langt mere eksistentiel end chill beat kan indikere. „Jeg skrev den midtkarantæne, og det var bare en slags reaktion på, hvordan absolut alt er vilkårligt, og hvert valg, hvert kort du får behandlet, intet er garanteret,“ fortalte Rykman, at live for levende musik . „Jeg er ligesom, med falske profeter og sheisters og advokater og klovner og skuespillere og con artister og f * cking mimes og marketing moguls, og alle i bedrageriets forretning. Hvert opkald, hvert dekret, hver sætning, enhver anklage, alle markedsændringer, det er al chance. Du ved hvad jeg mener?“ Relateret: North Beach Music Festival annoncerer Inaugural lineup: PPPP, Spafford, The Motet, Vandig, Mere Mens „ingen lejlighed“ var knæ-jerk reaktionen at leve det op og nyde hver tirsdag ud af låsning, „vilkårlig“ står som en påmindelse om de lektioner, vi lærte i hele vores pandemiske oplevelse. Selv om det stadig indeholder kendetegnene for Rykmans Stellar Power-Trio-nemlig guitarist Adam november s signatur atmosfære skabt med en række af hans egne håndbyggede effekter pedaler, herunder reverbs, forsinkelser og Loopers-Rykman, der beskrives „Vilkårlig“ som Jekyll til „Ingen lejlighed“ s Hyde, en dikotomi, der tjener til yderligere at udvide et katalog, der vokser mere eklektisk med hver frigivelse. „Det er en spændende tid, og jeg er begejstret for at kunne skabe til mit hjertes indhold lige nu, og bare se, hvad der giver mening, og hvad jeg vil gøre, og hvad føles rigtigt,“ sagde Rykman. „Jeg er begejstret for at lade ‚vilkårlig‘ ud i verden.“ Stream „vilkårlig“, den seneste single fra Karina Rykman, via afspilleren nedenfor eller på din foretrukne streaming platform. Karina Rykman – „vilkårlig“ [Video: Karina Rykman]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...