Karina Rykman smider en fest for „Ingen lejlighed“ i ny pop-tinged single

Karina Rykman er vendt tilbage med sin femte nogensinde single, med titlen „Ingen lejlighed“. Udgivelsen kommer som den første til 2021 fra den Marco Benevento bassist som hun fortsætter med at styrke hendes solokatalog. Lidt af en afgang fra tidligere frigivne hårdt ramte singler som „City Kids“ eller „Dirty South“, „Ingen lejlighed“ finder bassisten udforske sine poppåvirkninger. Fra diskoteket, der leveres af Adam november til ørers hook fra kvinden selv, „ingen lejlighed“ viser en ny-men ikke overraskende side af den evigt upbeat-musiker. Musikvideoen, der er rettet af Charlie Chalkin , yderligere forstærker dette sjove elskede motiv som Rykman hot trin ned ad gaderne i New York City i hendes bare fødder og viser hendes skjulte talent af lime jonglering. Med de sidste 14 måneder af pandemien i bagsiden er hele konceptet „at gå ud“ for „ingen lejlighed“ tiltrængt, da Rykman opfordrer publikum til at vende hver dag til en fest. Relateret: John Medeski, Karina Rykman, John Kimock Tilmeld dig Forces for Outdoor Improvement Concert [Full Audio / Videoer] „Det er en danseparti – slå det op højt og spring ned ad dagligvarebutik gangen, flip et skrivebord, spin i cirkler, max ud af dine bilhøjttalere (alle bass ingen diskant) og nyd,“ sagde Rykman på sociale medier. „Må det opfordre os til at være de mest ekstra, ubegrænsede versioner af os selv, om vi har et publikum, en lejlighed eller ej.“ Se den nye musikvideo til „Ingen lejlighed“ af Karina Rykman og streame sporet på Spotify. Karina RYKMAN – „Ingen lejlighed“ (officiel video) [Video: Karina Rykman]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...