LeSpecial annoncerer efterår 2021 ‚repeatour‘

leSpecial , den genre-defying trio ud af Kent, CT, har annonceret en lang række koncerter faktureret som 2021 efterår gentagelse . Turen tager sit navn fra LeSpecial Track „Repeater“, den Moody, Bass-Heavy Rocker fra bandets nyeste LP, Gamle homies . Fra 1. oktober vil bandet rejse til at oprette New York for et par shows, før du tager vej til Portland, min følgende weekend for at støtte duer, der spiller ping pong state teater < / strong>. Derfra vil leSpecial vende tilbage til Kent, CT for den anden årlige drift af natten over campingoplevelse legetaway den 16. oktober med hjælp fra West End Blanding og kosmiske støvkanner . Bandet vil afrunde måneden med et udseende på Suwannee Hulaween den 10/28. Relateret: LeSpecial får Brooklyn på sine fødder med udsolgt doubleHeader på Sultan Room [Billeder / Videoer] FALL 2021 Repeatour vil fortsætte gennem november med stop i Charlotte, NC (11/3); Roanoke, VA (11/4); Baltimore, MD (11/5); Asbury Park, NJ (11/6); Ardmore, PA (11/12). Den 2. december vil leSpecial lede til Colorado til ydeevne ved Denver’s Cervantes ‚ efterfulgt af shows i Fort Collins (12/3) og Steamboat Springs (12/4, 12/5). Dernæst vil bandet gå ud på en række shows med speciel gæst Mike Dillon band med stop i Kansas City, MO (12/8); Chicago, IL (12/10); Madison, WI (12/11); og Milwaukee, WI (12/12). Turen vil endelig indpakke op med Gigs i Indianapolis, i (12/15); Grand Rapids, MI (12/16); Columbus, OH (12/17); og Ferndale, MI (12/18). Som bandet bemærkede sammen med Tour-meddelelsen, „vil vi nøje overvåge COVID-situationen, når tiden skrider frem og træffer passende beslutninger i forbindelse med alle spillesteder og promotorer, da vi samler mere info.“ Klik nedenfor for at se en komplet liste over Lespecial Fall 2021 tour datoer. Til billetoplysninger og flere oplysninger, gå til bandets hjemmeside. LESECIAL FALL 2021 REPEACTOR DATES 10/1 – Niagara Falls, NY – Rapids Teater 10/2 – East Durham, NY – FlyDay Music Festival 10/8 – Portland, ME – State Teater (Støtte til PPPP) 10/16 – Kent, CT – Le Getaway – Club Getaway 10/28 – Live Oak, FL – Hulaween 10/31 – Asheville, NC – Asheville Music Hall 11/3 – Charlotte, NC – Heist Brewery & Barrel Arts 11/4 – Roanoke, VA – 5 point Music Sanctuary 11/5 – Baltimore, MD – 8 × 10 (w / sparket katten) 11/6 – Asbury Park, NJ – Wonder Bar 11/12 – Ardmore, PA – Ardmore Music Hall (W / Space Bacon) 12/2 – Denver, co-cervantes mesterværk Ballroom 12/3 – Fort Collins, Co – Aggie Theatre 12 / 4-12 / 5 – Steamboat Springs, Co – Old Town Pub 12/8 – Kansas City, MO – Recordbar (W / S / G Mike Dillon Band) 12/10 – Chicago, IL – The Point (W / S / G Mike Dillon Band) 12/11 – Madison, WI – High Noon Saloon (W / S / G Mike Dillon Band) 12/12 – Milwaukee, WI – Colectivo (W / S / G Mike Dillon Band) 12/15 – Indianapolis, IN – HIFI 12/16 – Grand Rapids, MI – Stache 12/17 – Columbus, OH – topmødet 12/18 – Ferndale, MI – Otus Supply Se turnédatoer https://www.instagram.com/p/cseanbinjo3/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...