Phish Funk-Ifies Blistering GameHendge Classic „llama“ i Raleigh, på denne dag i 2015

Phish s store repertoire er en levende, åndedrætsorganisme. Med deres enorme mængde materiale og endeløs kreativitet kan bandet altid overraske dig natten om natten, fra bust-outs til overraskende nye dæksler til dybe papirstop på uventede sange. Nogle gange vil bandet endda tage en sang, som du har været bekendt med i årevis og flip det på hovedet og skaber noget nyt og anderledes. For fem år siden i dag, på hælene i deres virkelig fantastiske Philly Finale med et sjældent 5-sang andet sæt, har Phish sparket af deres show på Raleigh, NCs Walnut Creek Amphitheater med en samlet genopfindelse af „llama“ , en karakteristisk „phish-y“ favorit fra 1992’s et billede af nektar . Oprindeligt skrevet og typisk udført ved blærende tempos, sænkede phish tungen-twisting-tune ned til halv hastighed, omgående omdanne den unhinged rocker til en glat funky perle. En Setlist Hæftning I begyndelsen af ​​90’erne havde Phish kun spillet sangen 10 gange i 3,0 æra før „Raleigh Llama“. Mens sangen sandsynligvis vil forblive en relativ sjældenhed, var den langsomme funk-behandling ikke kun en engangsaftale. Næste gang „Llama“ blev spillet siden-i Philadelphia i 2016 – sangen blev igen leveret i halv hastighed, og det var endnu en gang en fantastisk funky overraskelse, der bekræftede det faktum, at Trey, Fish, Mike og Side stadig har en Få tricks op på ærmerne efter mere end 30 år. Om natten af ​​bagerens dusin („kanel“ nat) åbnede Phish showet med den første „llama“ i 2017 og vendte tilbage til sangens oprindeligt blærende hastigheder. Show-Opening Renditionen af ​​“Llama“ på bandets 2018 Merriweather Post Pavilion Finale så ligeledes sangen vender tilbage til løbene på sit traditionelle tempo. På den anden nat af Phish’s 2018 Hampton Coliseum Kør, båndet igen åbnet showet med det tredje nogensinde langsomt „llama“. De to efterfølgende overførsler (den 6/25/19 og 7/3/19) så „llama“ tilbage til sit sædvanlige hurtige tempo. På 2019 Fall Tour genoplivede Phish igen den langsomme „llama“ den 11/30/19 på Dunkin ‚Donuts Center Finale. Det er spændende at se en phish hæftning som „llama“ tager et nyt element af overraskende årtier ind i dets eksistens. Vil din næste „llama“ være hurtig eller langsom? Songens evolution i de seneste år tilføjer endnu en linjepost til den store liste over Phish „, hvad Ifs“, der holder os tilbage igen og igen. Tilsyneladende kan du lære en gammel sang nye tricks. Tak, langsom lama … phish – (langsomt) „llama“ – 8/14/15 Til sammenligning, her er fan-shot-optagelser af show-åbningen „llama“ fra samme mødested fem år tidligere den 1. juli 2010: phish – „llama“ – 7/10/10 [Video: Zach Peele] … og endelig hvordan kan vi tale om „llama“ uden en nikkelse til denne perle af en video? Der er aldrig en dårlig tid til dette klip, som duker „llama“ med béla fleck fra 10/18/94 over videooptagelser af en faktisk llama chase! [Video: Jonny S.] [Oprindeligt offentliggjort 8/14/17]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...