Phish afslutter stærk i Hershey med „sexet“ syltetøj, 20 minutter „fugle af en fjer“

Phish returneret til Hersheypark stadion onsdag for bandets anden af ​​to koncerter på Hershey, PA Udendørs Stadion. Efter en tirsdag præstation, som mange fandt manglende, opstod Hershey-kørslen som en fortælling om to shows med spirited improvisation i hele onsdagens show samt en håndfuld stående syltetøj. Den tilbagelænede, sjove energi, der er Phish, var tydelig lige fra starten med et relevant dækning af varm chokolade s „du sexet ting“ – vi er jo landene af chokolade. Gangen hoppede lige ud af porten med den funky, Wah-infused rytme, etablering af, hvad der ville lukke op at være den tematiske chokoladebelægning af aftenen. „Wombat“ var op næste, Jon Fishman snuble oprindeligt med sangens absurdistiske tekster, inden han fandt sin fod og synkroniserer op med resten af ​​gruppen på den funky vamp. Trey Anastasio LED bandet tidligt på med rørformede effekter som rytmeafsnittet synkroniseret sammenhængende. Selvom det ikke er typisk en launchpad for improv, låses denne „wombat“ i en top-down-rille, der blev lanceret i det ydre rum. Bandets evne til at låse til improvisation af et sådant stof så tidligt om natten var blot en harbinger af de kommende ting. Taler om harbinger af ting, der skal komme, trye ikke kunne modstå at tilføje en hurtig drille af „du sexet ting“ til, hvad der tidligere var udviklet til en mørk „wombat“ syltetøj. Gitaristen gik et skridt videre, og også mashed op syrics til „du sexet wombat“ -much som „Sally’s historie i gy“ fra natten tre på Deer Creek . Efter at have bifaldt alle tilbage til „Chokoladelandet“ – som kunne fortolkes af fanatikere som en anden Simpsons Reference-Trey Gushed, „Dette er alt mere sjovt end at være låst i min mand Cave i et år og et halvt.“ Mængden jovialt aftalt. Trey’s foregående refleksion den sidste 18 måneder gjorde kun den blomstrende intro til „fri“ jo mere tilfredsstillende som bandet lagt i riffen. Under hvad der ville være den anden på hinanden følgende 10-minutters syltetøj af det første sæt (og kun den tredje sang), femte mand Chris Kuroda s lys faldt som en sværm af UFO’er på den hurtigt udvikling af Space Funk kommer Fra Mike Gordon og side mcconnell . phish – „fri“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Burt Tuckingham] Da mørke skyer fortsatte med at lineere rutsjobustregnede himmel i baggrunden, fortsatte musikken med at vedtage auras af dysterhed, da bandet lancerede i tour debut af Eery Singalong „en sang, jeg hørte havet synger“. På dette blev den fjerde sang af det første sæt, Phishs evne til at hoppe lige tilbage i det hellige improvisationsrum blev ubestridelig – og for alle, der forsøgte at nægte det, lukkede den efterfølgende „Halleys komet“ sikkert dem. Phish – „Halley’s Comet“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Burt Tuckingham] Hele det første sæt hidtil havde set Phish fortsætte med at overføre resterende energi fra en syltetøj til den næste. Denne 15-minutters gengivelse af „Halleys“ ville tjene som højdepunktet af et første sæt ukarakteristisk tungt på fuldbånds improvisation. „Halleys“ syltetøj tog en tur mod mørket, da den smukke solnedgang vendte sig til overskyet nathimmel. Tilsyneladende indkaldt af Eerie Ambiance, et kæmpe mord på kråber fløj bag og omkring scenen i dannelse under „Halley’s“ som noget lige ud af Alfred Hitchcock s fuglene . Du ved aldrig, hvad der skal inspirere Phishs musikalske beslutninger under et show, men mere på det senere. Efter at have skubbet længere og længere ind i kosmos, landede sangen i sidste ende i phish debut af „ensomme tur“, titlen spor til Trey’s 2020 Quarantine LP. Selvom nogle kan hævde, at en stærk marmelade blev skåret kort for en ballad, kom den dybe rumssegue i sangen med Stanley Kubrick -lignende præcision. Sangen selv er blandt de stærkeste fra Trey’s 2020 taske, og det fandt hurtigt et varmt og indbydende hjem med hjælp fra Mike, Fish og Page-en smuk tilføjelse til rotationen for mere intime øjeblikke på fremtidige shows. phish – „ensom tur“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Kembra Allen] Bringer publikum tilbage til jorden, bandet fyret op „Gotta Jibboo“, som har haft gavn af inerti og nogle fremragende vedligeholdelse fra Trey, men rejste ikke langt før bandet trak tilbage i „kød“. Startstoprytmen af ​​Gordon-LED-sporet var en, der holdt hele bandet på fødderne, hvilket tillod endnu en mulighed for Trey at drille „du sexet ting“. Hvis du vælger et snoede Victory-skød efter et vildt første sæt, lukkede Phish rammen med en dunkende „labyrint“, der flyttede hurtigt mod en hektisk top. Tilbagevendende til indstillet to, side, side nogensinde delikat af åbningsnotater til „tema fra bunden“. Bandet startede lille og bygget fra bunden og nyder det fulde omfang af ballonens energi, før de kom frem på den anden side med „fugle af en fjer“. Selv om der ikke er nogen måde at vide, om det uhyggelige mord på kroge under „Halley’s Comet“ inspirerede bandet for at spille „fugle af en fjer“ under sat to, taler de mørke syltetøj, der senere omsluttede den spredte, næsten 20 minutters gengivelse helt sikkert for dem selv. Phish var bestemt tilbage i det hellige spontane territorium, hvor alle ser vejen fremad og hvor de passer ind i questen. Fishmans tromle Whisps glidte fremad under komprimerede fører fra Trey. I mellemtiden udforskede siden sin Hohner og Wurlitzer, og Gordon kom ned med sine beskidte, buzzy toner. Intet medlem af ensemblet samlet støv, da sangen fortsatte med at udvikle sig til en anden multi-søm, der nåede ud i yderligere atmosfærer. Selv om den udvidede improvisation ikke nødvendigvis var „ond,“ som børnene siger, var det helt sikkert underligt . At trække os tilbage til virkeligheden var den kolde ned „bug“, som tillod rigelig plads til sin patenterede Billowing Trey / Mike-samspil. “ Lys „var op næste. Overhead, Kuroda arrangerede sit eget lys i en pillignende formation, der syntes at pege på bandet mod dets destination. Den destination, det viste sig, var en fest, da Anastasio guidede gruppen i en synthypartistid „med et fuldbånd“ sexet ting „tease og en fishman sampler pad“ Ja „for godt mål. Bandet tappede tilbage i den momentum, der gennemsyrer det første sæt, da de redede lige ind i „Ruby Waves“. Side igen trådte til sin troværdige Wurlitzer, da bandet trak tilbage på den gashåndtag. Efter den efterfølgende 16-minutters efterforskning – endnu en improvisational fremhævning, der er værd at revidere – bandet ramte bandet efterburnerne med „kridt støv tortur“. Efter at Trey oprindeligt snuble på teksterne, viste det sig, at han i sidste ende lænede sig til sin fejl ved direkte at ændre sangens lyriske tæthed som om han var Bob Dylan Find en ny måde at synge „som en rullende sten“ efter 20 flere år. Selvom dette „kridt støv“ langt mere kompakte end dets hulking kusine fra Georgien, skinnede der i det et kort øjeblik på 1,0 Trey, da han stod der i sin baggy skjorte, rippede en brændende solo og tog bandet ved hornene før montering i En sidste „du sexet ting“ drille og citere som bandet indpakket det andet sæt. Tilbage til Hersheypark Stadium-scenen en sidste gang valgte Phish for „Show of Life“. Anastasio / Steve Pollak (A.K.A. DUDE OF LIFE ) Samarbejde ville være en stor Encore Singalong, hvis nogen faktisk kendte ordene. I hvert fald var sentimentaliteten der som bandet og fansne nyder et sidste ånde af den søde, søde Hershey Air før Phish bragte showet og løbe til en raucous ende med kasvot växt rocker “ Sig det til mig Santos „. Næste op, phish rejser til Atlantic City, NJ i weekenden for en tre-natkørsel af koncerter på stranden. For en komplet liste over rejsedatoer, hoved her. Set 2: Tema fra bunden> Fugle af en fjer, bug> LIGHT – >. Festtid> Ruby Waves> Kridt støv tortur. Encore: Visning af livet> Sig det til mig s.a.n.t.o.s. [1] Phish debut. Dette show fremhævede phish debut af ensomt tur. Wombat havde citater og driller af dig sexet ting, ændrer teksten til „du sexet wombat.“ Kød havde teases af lad os gå blå og dig sexet ting. Festtid havde en drille af dig sexet ting. Kridt støv tortur havde også en drille og citat af dig sexet ting.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...