Strengen ost hændelse ærer Jerry Garcia med Peter Rowan, Todd Mohr på Berkeley Greek Run

Stringost hændelse brugt denne sidste weekend på den berømte William Randolph Hearst Greek Theatre i Berkeley, CA. Den to-nat run-som fremhævede støtte fra galaktik på fredag ​​og stort hoved Todd & monstre på lørdag – kom som en del af Rex Foundation s landsdækkende døsning mellem fejring af perioden mellem jubilæerne af Jerry Garcia s fødsel og død i begyndelsen af ​​august. https://www.instagram.com/p/csnrgmktavl/ Bandet brugte også mulighed for at byde velkommen til et par bemærkelsesværdige gæster under det græske teaterkørsel. På fredag ​​hilste bandet op bluegrass-legenden Peter Rowan , Garcias bandkammerat som en del af Old & in the way og hyppig samarbejdspartner, til rowan originaler „Lonesome la cowboy“ og “ Sød melinda „under det første sæt. Relateret: Medlemmer af SCI, Old & in the Way, Cats, Flere fejre Jerry Garcia fødselsdag på Cervantes ‚[Billeder / Videoer] Den følgende nat, lørdag den 7. august 7, bøjede strengeosthændelsen på Todd Mohr (Big Head Todd & Monsters) for at hjælpe bandet på taknemmelig død Classic „ven af djævelen „og sci favorit“ udenfor & inde „for at åbne sæt to. Rul ned for at se videoer af begge nætters sit-ins, tjekke fulde setlister, og se natlige fotogallerier fra String Cheese Incidents to-nat står på Berkeley Greek høflighed af Joshua Huver / Skal have medier . Næste op på skemaet for String Cheese hændelsen er en to-nat runde i Louisville, KY i weekenden. For en komplet liste over kommende rejsedatoer, hoved her. String ost hændelsen m / Peter Rowan – „Lonesome L.A. Cowboy“ (Rowan), „Sweet Melinda“ (Rowan) – 8/6/21 [Video: Stringosthændelsen] String ost hændelsen m / todd mohr – „djævelens ven“ (taknemmelig død), „udenfor og inde“ – 8/7/21 [Video: Skal have medier] Du kan også se fulde videoer af fredag ​​8/6/21 Vis nedenfor. Stringosthændelsen – 8/6/21 – Hearst Greek Theatre – Fuld show [Video: Skal have medier] Set en: Søg, Missin ‚Me, kun en historie, Lonesome La Cowboy *, Sweet Melinda *, Sweet Spot, Smuk Sæt to: alt vi fik, svimmelhed> Græsk Jam >. Luk dine øjne, vejhuset, hej ho no show, shantytown> Lad os gå udenfor Encore: Hvordan bjergpiger kan elske * W / Peter Rowan W / Billie Jean Verse (Sung by Jason) Sæt en: Bedste følelse> Kan ikke vente en anden dag, ¡bam! Jeg vil have dig, sand dollar> Berkeley Jam >. Sirens, Colorado Bluebird Himmel Indstil to: Ven til Djævelen *> Udenfor og inde *, ind i den blå, min ene og kun Bollymunster, Desert Dawn> Boo boo’s pik-a-nik> Sorte skyer. Encore: Smile. * W / Todd Park Mohr (vokal, guitar) Streng ost hændelsen | Græsk teater | Berkeley, CA | 8/6/21 | Billeder: Joshua Huver Streng ost hændelsen | Græsk teater | Berkeley, CA | 8/7/21 | Billeder: Joshua Huver

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...