Umphrey’s McGee annoncerer 2021 nytårsaften Kør i Miami Beach

Umphrey’s McGee vil sige farvel til 2021 og ring i 2022 på Fillmore Miami Beach den 30. december og 31. januar og 1. januar. I henhold til traditionen vil den 31. december viser tre sæt. UMVIP-pakker til 2021> 2022 Nytårs løb på Fillmore Miami Beach vil gå salg på tirsdag den 17. august kl. 11:00 ET. Generelt On-Sale vil følge onsdag den 18. august kl. 11:00 ET. For fulde billetoplysninger, hovedet her. Relateret: Revision af nogle af vores foretrukne sommerlejr Music Festival Moments fra år forbi [Videoer / Billeder] Umphrey’s McGee meddelte også, at deltagerne af showet vil blive forpligtet til at præsentere gyldigt id og bevis for vaccination eller negativ COVID-19-test (PCR eller Antigen) inden for 48 timer efter, at showet skal optages. Et originalt vaccinationskort, en trykt kopi af et gyldigt kort eller et screenshot eller et foto på din telefon er alle acceptable. Yderligere information om testplaceringer og muligheder omkring lokalet og i Greater Miami vil blive stillet til rådighed som shows tilgang. Hvis du planlægger at deltage i flere nætter, skal du medbringe bevis for dit vaccinationskort eller et bevis på en negativ COVID-19-test, der administreres inden for 48 timer efter hver showdag. Som bandet bemærkede, „vil vi fortsætte med at opdatere retningslinjer baseret på anbefalingerne fra CDC, sundhedseksperter og god gammeldags sund fornuft.“ Se annonceringsvideoen til 2021> 2022 Umphrey’s McGee New Year’s Run i Miami Beach, FL Nedenfor. For en komplet liste over kommende Umphrey’s McGee Tour-datoer, hovedet her. Umphrey’s McGee – Nye Miami 2021> 2021 Meddelelse Video [Video: Umphrey’s McGee]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...