Billy Strings slutter sig til Allman Betts Band på „Midnight Rider“ på Hoxeyville

Denne sidste weekend er Hoxeyville Music Festival så headliners Allman Betts Band Velkommen Billy Strings til scenen for en tage på „midnat rytter“. Gennemførelsen af ​​ Allman Brothers Band Classic Saw Strings, der gør brug af Devon Allman s 1957 les Paul Junior. Keying nær midten af ​​lørdagen fra efterkommerne af Southern Rock Royalty, styrkede strenge yderligere bandets guitarkerne af Allman, Duane Bets , og Johnny Stachela . Efter sin fredag ​​aften springer slot, lørdagen sit-in gav stringen mulighed for at vise sin stadig mere udnyttede elektriske guitar prowess på ABB Classic. Relateret: Devon Allman „Lad musikken lede vejen“ på den nye Allman Betts Band Album [Interview / Stream] I stedet for at tage Kin af Dickey Bets head-on i en farcical guitar duel, de to axemener i stedet sluttede sammen i et kor af blues-inspirerede licks. Sammen dannede de to en fælles symfoni, der også tillod hver guitarist at tage et skridt ud foran for nogle iøjnefaldende soloer, med Betts synligt imponeret af Bluegrass Picker’s Rock Chops på Points. Se Billy Strings sidde i med Allman Betts Band på „Midnight Rider“ på Hoxeyville på lørdag. Allman Bets Band W / Billy Strings – „Midnight Rider“ (Allman Brothers Band) – Wellston, MI – 8/14/21 [Video: Ohio dyrket]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...