Brandi Carlile udfører „Black Hole Sun“, mere med SoundGarden medlemmer i slugten

Brandi Carlile blev sluttet af de overlevende medlemmer af SoundGarden i weekenden under hendes show på slugten i George, WA. Fellow Washington indfødte samarbejdede på en gengivelse af bandets seminal hit „Black Hole Sun“ samt „søgning med mine øjne lukket“. Reunionen med Kim Thayil , Ben Shepherd , og mat cameron kommer efter sanger-songwriter samarbejdet med bandet i studio i 2019 for a Record Store Day Eksklusiv, der kom ud det følgende år. Udgivet som en rooster siger , den 12 „vinyl fremhævede Carlile tager bly vokal på både“ Black Hole Sun „og“ søgning „. Tidligere i 2019 udførte Carlile også bandets øverste hit under „Jeg er motorvejen: en hyldest til Chris Cornell“ Benefit-koncert i Los Angeles. Relateret: Åh Boy Records Teaser John Prine Tribute Album med Brandi Carlile’s „Jeg husker alt“ Cover [Lyt] Carlile’s Gorge Concert oplevede også et særligt udseende fra Sheryl Crow , som åbnede showet sammen med Amythyst Kiah . Crow hjalp Carlile på et dæksel af „Rocket Man“ af Elton John , som Carlile har krediteret som en af ​​hendes største musikalske og personlige inspirationer. Carlile brugte også sin tid på Gorge for at debutere en ny sang, „Du og mig på rock“, indstillet til at blive vist på hendes kommende LP i disse tavse dage . Rul ned for at se videoer fra Brandi Carlile’s lørdagshow i slugten, herunder sit-ins fra de overlevende medlemmer af SoundGarden og Sheryl Crow samt en ny sang debut. Brandi Carlile w / Kim Thayil, Ben Shepherd, Matt Cameron – „Black Hole Sun“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile w / Kim Thayl, Ben Shepherd, Matt Cameron – „Søgning med mine øjne lukket“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile – „Du og mig på rock“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile w / Sheryl Crow – „Rocket Man“ (Elton John) – George, WA – 8/14/21 [Video: Greta Dahling] [H / t jambase ]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...