Joe Russo er næsten døde dækker Pink Floyd, ABB under Lockn ‚“Andre SH * T“ sæt

Joe Russo er næsten døde oprettet lejr på Lockn ‚Farm i Arrington, VA til bandets kurerede musikfestival i weekenden. Sammen med overskydende forestillinger af taknemmelig død -inspired gruppe, august 13.-15th sav sæt fra slip , barbrødrene og meget mere. Udover Joe Russos næsten døde traditionelle forestillinger blev bandet opført to „andre shit“ sæt, der fokuserede på musik uden for deadsphere. For den første „andre lort“ sæt i weekenden på lørdag, vendte Jrad sin lovelight på musikken på Pink Floyd . Det 50-minuts, fire sangsæt begyndte med den monumentale sammensætning, „ekkoer“. Bandet glider gennem blande sig Odyssey i „tid“, som er forbundet med en anden Floyd Epic, „Pigs (tre forskellige)“. JRAD udførte den omhyggeligt komponerede musik med studio-lignende præcision, da bandet lukkede den første „andre lort“ sæt med „ånden (reprise)“ coda, der følger „tid“ på den mørke side af månen . Relateret: Joe Russo Forhandlinger At finde et nyt hjem for JRAD på Westville Music Bowl [interview] På søndag blev Joe Russo næsten døde til stede af trommeslager Andrew Barr (Barrens Brødre, Slip) for at udfylde Rhythm-sektionen for et „andet lort“ sæt til Allman-brødrene Band . Det udvidede ensemble åbnet op med det quintessentielle ABB-improvisationsstykke „Whipping Post“. JRAD rullede ind i nogle højintensitetsbluper med „en vej ud“, før du lægger gashåndtaget på en anden turldly „drømme“. Det andet og endelige „andet shit“ -sæt blev bogført af endnu et ABB-papir på all-time, „til minde om Elizabeth Reed“. Se en komplet video af Joe Russos næsten døde Pink Floyd „Andet Shit“ Set fra Lockn ‚Farm lørdag, samt separate videoer af de fulde Allman Brothers Set fra Søndag, alle høflighed af Youtube-bruger Monihampton. Joe Russo er næsten døde – „Andre lort“ Pink Floyd Set – Arrington, VA – 8/14/21 – [Full Set] Joe Russo er næsten døde – „Whipping Post“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 Joe Russo er næsten døde – „En vej ud“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 Joe Russo er næsten døde – „drømme“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 Joe Russo er næsten døde – „Til minde om Elizabeth Reed“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 [H / t jambands.com ]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...