Phish leverer langsom funk „llama“ for en nat to „Soul Shakedown Party“ i Atlantic City

I aftes Phish vendte tilbage til Atlantic City Beach Boardwalk i Atlantic City, NJ for at udføre nat to af hvad der former for at være en uforglemmelig tre-nat weekend. Standout Synth Solos fra side McConnell på den langsomme funk „llama“ åbner sæt stemningen lige til årsdagen for den første langsomme „llama“. Det tredje „rør“ af tour fulgte, med en blues / rock / funk syltetøj lige før sidste vers. Næste, Mike Gordon trådte op til mikrofonen for bly-vokal på den sjælfulde, funky „Destiny Ubund“, og han holdt det ned som bly sanger igen for de relevante strandveje af „Ya Mar“. I midten af ​​guitar-tung syltetøj, Trey Anastasio -clad i en kat sweatshirt, der var så ikonisk som det var ironisk-bæltet ud „Spil det til Jersey Shore, Leo!“ Passerer fakkel til side for at tage en dygtig solo. Når bandet blæste i en elektrisk version af „46 dage“, toppede Trey’s Fiery Solo med eksplosiv forvrængning og mørke, phishy effekter, da mængden blev sendt til Utter Pandemonium. Efter en temmelig tamme, 12-minutters „Reba“ uden den fløjtende, behandlede bandet os til deres reggae funk cover af Bob Marley s „Soul Shakedown Party“, som sidst blev spillet i 2018 på Forumet i Inglewood, ca. Phish har fyldt sætene i det seneste med klassiske hits, og de fleste af sangene er allerede blevet spillet denne tour, så det var en sjov overraskelse at se en sjældnere melodi, selvom det var et dækning. Phans fik ikke en stor chance for at hvile deres ben fra Marley Cover før „Split Open and Smelte“. Den marmelade, der udbrudte ud fra den klassiske phish-sammensætning fremkaldte industrielle toner, der ville have følt hjemme i en David Lynch film og nogle tip fra side på „No Quarter“, der kommer. Denne rytme-låste sang blev efterfulgt af „The Squirming Coil“ med placeringsspecifikke lyrics „Jeg så Satan på stranden og forsøgte at fange en stråle“, da resten af ​​bandet langsomt indgav og forlod formanden for brædderne alene med publikum som han leverede en walk-off solo for at lukke ud sat en. Bandet rullede lige ind i sæt to med Trey’s Driving Chord Progression af „Jeg har aldrig brug for dig som dette før“. Bygningstempoet på dette åbningsnummer foreshadowed to tunge papirstop, der ville forbinde for, hvad der ville beløbe sig til et mammut 35-minutters segment, da alle blev fortalt. Den første energiske rejse startede med en 16-minutters tour debut af WHO s „druknede“ med sides introduktions siren kalder piano solo. Dette banede vejen for en uhyggelig overgang til en funky gengivelse af „spøgelse“. Dette „spøgelse“ bore en slående lighed med den ændrede tempo-gengivelse hørt på Ruoff musikcenter om natten tre som bandet sparkede BPMS i en Staccato-rille. Efter omgå i introen løftede Trey os op i himlen ovenfor med skyrocketing guitar melodier på „dufte og subtile lyde“ (sans intro) til en rolig mid-set puste. Den anden langstrakte, tunge marmelade mission begyndte med den berømte diskantfokuserede elektriske guitarintro-riff af „Kalkstøvtortur“. Bandet låst igen sammen for en resulterende improvisation, der var så uortodoks, da det var spændende, da phish eksperimenterede med uoverensstemmende melodier. Så snart den dissonante, der slutter marmelade, hit og Trey begyndte at lave nogle interessante mørke bly guitarvalg, tog siden også agn og leverede nogle jazzy rumsynths. Keyboardist tog tæerne, da han trådte til sine troværdige Rhodos for at udgøre den istiske, ikoniske åbning til LED Zeppelin s „ingen kvart“, da han også udførte de mystiske vokal. Hvis du ikke var glad nok ved tilbagesendelse af „Soul Shakedown Party“ tidligere på i showet, var denne Zeppelin Ragers absolut din sæt højdepunkt. Phish – „Ingen kvartal“ (LED Zeppelin) – Atlantic City, NJ – 8/14/21 [Video: Ryan Mogel] „Slave til trafiklyset“ fulgte og fremhævede det absolutte mest fredelige øjeblik på hele natten med Trey, der førte til en drømmende, fredfyldt guitar solo. Efter en stærk, energisk og højere finish til sangen, phish hoppede ind i fan-favorit sing-along „Suzy Greenberg“ -featuring en ekstra sauce fra side-for at lukke det fjerde sæt i weekenden i sandet. Phish – „Suzy Greenberg“ – Atlantic City, NJ – 8/14/21 [Video: Ryan Mogel] TREY, Side, Mike, og Jon vendte tilbage til scenen for at udføre en encore-version af „et liv ud over deammen“, som-selvom det var downtempo øjeblikkeligt – etableret lynovergangen til „pincetreprise“, lukkede sløjfen, der blev åben efter „Tweezer“ fra fredag ​​aften. phish – „et liv ud over drømmen“ – Atlantic City, NJ – 8/14/21 [Video: Nevaklass] Phish – „Tweezer Reprise“ – Atlantic City, NJ – 8/14/21 [Video: Nevaklass] Mens fredags nats sæt havde sine klassiske hitmomenter, blev phish forbedret om natten to med den alternative paced „llama“ og nogle foretrukne sjældne funky covers. Se dig tilbage i sandet for den sidste nat i morgen og glem ikke, aldrig gå glip af en søndagshow. Sæt to: Jeg har aldrig brug for dig som dette før, druknet> Ghost >. Dufte og subtile lyde [3], kridt støv tortur [4]> Ingen kvartal >. Slave til trafiklyset> Suzy Greenberg. Encore: Et liv ud over drømmen, Tweezer Reprise [1] udført i langsom, funk stil [2] Ingen whistling [3] indeholdt ikke introen [4] ufærdige

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...