Robert Glasper annoncerer 33-nat, 66-show ‚Robertober‘ Blue Note Residency

Grammy-vindende jazzpianist, komponist og bandleder Robert Glasper har annonceret et Mammoth Residency på det ikoniske Blue Note NYC indstillet til at finde sted i løbet af oktober og i november. Bopøjet kommer som den blå note fortsætter sin 40 års jubilæumsprogrammering. 33-natten, 66-Vis Residency-faktureret som Robertober -will begynder fredag ​​den 1. oktober og løbe igennem søndag den 7. november og feature tidlige og sene siddepladser hver nat. Glasper’s tidligere blå noteshows har inkluderet hyldestere til Stevie Wonder , Roy Hargrove og j dilla . Dette års robertober er allerede udformet med uanmeldte high-caliber gæster og en liste berømtheder indstillet til at beordre scenen sammen med Glasper. Tidligere gæster på hans blå notesudstillinger har inkluderet Dave Chappelle , Kanye West , chris rock , questlove , Jill Scott , Almindelig , Yasiin Bey og talib kweli ( sort stjerne ) og Yebba . Relateret: Robert Glasper sluttet af fælles, Dave Chappelle, Chris Rock på NYC’s Blue Note [Videoer] „Den blå note er speciel for mig, fordi det er jazzpinken, men det stopper ikke der,“ forklarer Robert Glasper i en erklæring. „De tillader mig at træde uden for boksen og være, hvem jeg virkelig er, unapologetisk. De giver mig stedet til at gøre det. De to første boliger [i 2018 og 2019] var fantastiske. Vi var nødt til at tage en pause [i 2020], men jeg er virkelig begejstret for at være tilbage og se mine fans igen. Ikke at kunne udføre for så længe gjort det rigtig klart, hvor vigtigt fansne er, så jeg kan ikke vente med at gå der og gøre lidt mere historie. “ „Denne bopæl er en monumental og historisk begivenhed inden for kultur,“ tilføjer blå notatchef for programmering Alex Kurland . „For at kunne bevæge sig fremad med det, efter at sådanne udfordrende tider er dybt meningsfuldt for den blå note, New York City og til kunst og musikkultur. Kaliber og rækkevidde af Roberts til-annoncerede projekter, særlige gæster og samarbejder, er et utroligt testamente til hans ikonstatus. “ For en komplet liste over datoer og billetter til oktober-november 2021 Robertober Robert Glasper Blue Note Residency, hoved her. https://www.instagram.com/p/csrz0y3svab/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...