The String Cheese Incident Rescedules Charlottesville, Asheville, Wilmington Shows

String ost hændelsen lavede den uheldige meddelelse på mandag, at den skal omlægge koncerter i Charlottesville, VA; Asheville, NC; og Wilmington, NC. Bandet har også valgt at annullere sine shows i St. Louis, MO og på de backwoods på Mulberry Mountain festival i Ozark, AK. Denne seneste meddelelse leveres efter Jamgrass Outfit’s annullering af shows i sidste uge i Ohio og Kentucky efter en positiv COVID-test i bandet. Turen blev sat til genoptagelse den 17. august-18th med to nætter på Greenfield Lake Amfiteater i Wilmington, men bandet siger nu, at „på grund af ønsket om at holde alle sikre under denne nuværende stigning i tilfælde af COVID „Disse shows vil nu finde sted i 2022. Rul ned for at se den fulde liste over omlægning af turnédatoer for String Cheese hændelsen i Charlottesville, Asheville og Wilmington. Disco-kiks vil udfylde for ostens to-sætede overskriftsevne hos backwoods den 28. august. Hold dig indstillet til SCI-webstedet og sociale medieresider for yderligere oplysninger om omlæggede koncerter. Se den fulde meddelelse nedenfor. https://www.instagram.com/p/csprn7qbtuc/ String cheese hændelsesresceduled tour dates 4/21/22 – Ting Pavilion – Charlottesville, VA 4/22/22 – Salvage Station – Asheville, NC 4/23/22 – Salvage Station – Asheville, NC 4/24/22 – Salvage Station – Asheville, NC 4/26/22 – Greenfield Lake Amfiteater – Wilmington, NC 4/27/22 – Greenfield Lake Amfiteater – Wilmington, NC Se datoer

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...