TY SEGALL annoncerer 2022 Freedom Band North American Tour, Aktier „Feel Good“ Video

TY SEGALL har annonceret en rundvisning i Nordamerika med Freedom band , der strækker sig fra efteråret 2021 til sommer 2022. Sammen med rejsemeddelelsen har Segall delet en video til „Feel Good „Fra sit nye overraskelsesalbum harmonizer . De nye tour-datoer afhenter i september med et par shows på Teragram Ballroom i Los Angeles den 5. og 6.. Segalls Tour indeholder også et fem-nat nytårsaften, der løber på kapellet i San Francisco. I 2022 vil TY Segall & Freedom Band spille vestkyst datoer i Californien, Oregon, Washington og British Columbia i februar, før de går mod øst med datoer i Louisiana, North Carolina, Maryland, Pennsylvania, New York, Massachusetts og Ohio i juni i juni , indpakning af turen med juli shows i Minnesota, Colorado, og endelig Utah. Relateret: Desert Daze annoncerer 2021 lineup: krigen mod narkotika, Kamasi Washington, Toro y Moi, mere Tour-meddelelsen kommer to uger efter overraskelse udgivelse af harmonizer , Segalls første soloalbum siden 2019. Segall har fulgt op LP med en ny video til „Feel Good“, med Denée Segall < / strong> på vokal. Den Joshua Erkman -Directed video sætter ægtefællerne sammen i en neo-noir-indstilling oversvømmelse med sanselig spænding. „“ Feel Good „handler om at lade sig selv være sikker og uhindret med hensyn til, hvad der gør dem til at føle sig godt, det være sig følelsesmæssigt, fysisk eller videre,“ sagde Denée i en erklæring. „Det handler også om at udvide denne følelse til en anden, der måske ønsker det samme slags frihed, men har brug for en lille opmuntring. Det er en ode til den glæde, der kommer fra at elske og støtte hinanden ubetinget. “ Se den nye musikvideo til „Feel Good“ af TY Segall med Denée Segall nedenfor og rul ned for at se en komplet liste over turnédatoer for Ty Segall og Freedom band. Billetter til november-shows og ud over sælge til salg på fredag ​​kl. 12.00. Et her. Ty Segall og Denée Segall – „Føl godt“ (officiel musikvideo) [Video: Træk City] Ty Segall og Freedom Band 2021-2022 Tour Dates Fre. 20. august – Las Vegas, NV @ Psycho Las Vegas Sol. Sep. 5 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Måned Sep. 6- Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Thu. Sep. 9 – Solana Beach, CA @ BELLY UP TAVERN Lør. Sep. 11 – Chicago, IL @ Pitchfork Music Festival Måned Sep. 13 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Tue. Sep. 14 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Onsdag Sep. 15 – Big Sur, CA @ The Henry Miller Library Thu. Sep. 16 – Sacramento, CA @ Harlows Lør. Sep. 18 – Petaluma, CA @ Phoenix Theatre Fre. 22. oktober – Atlanta, GA @ Shaky Knees Festival Fre. Nov. 12 – Moreno Valley, CA @ Desert Daze Festival Måned 27. december – San Francisco, CA @ The Chapel Tue. Dec. 28 – San Francisco, CA @ The Chapel Onsdag Dec. 29 – San Francisco, CA @ The Chapel Thu. Dec. 30 – San Francisco, CA @ The Chapel Fre. 31. december – San Francisco, CA @ The Chapel Måned Jan. 31 – Santa Barbara, CA @ Lobero Theatre Tue. Feb. 1 – Santa Cruz, CA @ Cocoanut Grove Historic Ballroom Fre. 4. februar – Portland, eller @ Crystal Ballroom Lør. 5. februar – Vancouver, BC @ Rickshaw Theatre Sol. 6. februar – Seattle, WA @ showbox på markedet Tue. 8. februar – Sonoma, CA @ Gundlach Bundschu Onsdag 9. februar – San Luis Obispo, CA @ SLO BREWING Co. Tue. Jun. 14 – Tucson, AZ @ 191 Toole Sol. Jun. 19 – New Orleans, La @ Southport Hall Onsdag Jun. 22 – Asheville, NC @ Orange Peel Thu. Jun. 23 – Baltimore, MD @ Ram’s Head Live Fre. Jun. 24 – Philadelphia, PA @ Union Transfer Lør. Jun. 25 – Brooklyn, NY @ Brooklyn Steel Måned Jun. 27 – Boston, ma @ royale Thu. Jun. 30 – Cleveland, OH @ Agora Theatre Lør. Jul. 2 – Minneapolis, MN @ First Avenue Mainrum Måned Jul. 4 – Denver, CO @ Mission Ballroom Tue. Jul. 5 – Salt Lake City, UT @ Metro Music Hall Se turnédatoer

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...