DØD KINGS FT. Medlemmer af Umphrey’s McGee, Vandig, Turkuaz Del „Kings March“

Tilbage i marts, Vandig Guitarist Mike Gantzer Revealed Død Kings , et nyt musikalsk samarbejde mellem sig selv Ryan Stasik ( Umphrey’s McGee), og Mikey Carubba (Turkuaz). Metal Power Trio gav industrielle fans et glimt af gruppen med en demo-version af „Fight“, et spor kun tilgængeligt på Andy Frascos verdensbesparende podcast , der vises i sin færdige form på bandets debutalbum ud i efteråret. På onsdag gjorde Død Kings endelig deres musik til masserne med den brede udgivelse af deres debut single, „Kings March“. Dannet under pandemien, Dath Kings betaler hyldest til de tunge påvirkninger, der manifesterer sig gennem hver kunstneres respektive katalog. Stasik og Gantzer har tidligere samarbejdet på grøn dag Tribute projekt dookie sammen med Stasik’s um bandmate, trommeslager Kris Myers , men død Kings Går endnu længere med Original, hårdkørsel, tungmetalkompositioner. Relateret: Revision af nogle af vores foretrukne sommerlejr Music Festival Moments fra år forbi [Videoer / Billeder] Død Kings er mere end blot et band, det er en livsstil, der manifesterer sig selv, da hvert medlem tilføjer nogle fase flair til deres navne: „Onkel“ Mike „Muerto“ Gantzer, Ryan „Little King“ Stasik og Mikey „Ox“ Carubba. Med „Kings marts“ gør bandet en endelig åbningserklæring fra det øjeblik, hvor Motörhead -spired riff rammer højttalerne. Lyt til debuten single fra Death Kings, „Kings March“, via Spotify Player nedenfor. Hold øje med et dødskingsalbum, der kommer ud i efteråret og fange bandets debutpræstationer på Summer Camp Music Festival søndag den 22. august kl. 12:30 A.m. på Soulshine Tent. Death Kings – „Marts af kongerne“

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...