En hyldest til DMBs Leroi Moore på årsdagen for hans ubestridte død

Den 19. august 2008 mistede musikverdenen et utroligt talent. Leroi Moore , den virtuosiske grundlægger saxofonspiller og hyppig arrangør for Dave Matthews band var limen, der holdt bandet sammen helt frem til sin utrolige død på grund af komplikationer fra en ATV ulykke. Mens Moore tragisk forlod denne jord for tidligt, lever hans musik i overflod via live DMB-optagelser. Den store Leroi Moore gik videre på denne dag i 2008, og vi vil savne ham altid. #Stilldancing #groogrixking pic.twitter.com/5y4uo9srfo. – Dave Matthews Band (@DavematThewsbnd) 19. august 2019 I minde om Moores bidrag med DMB og til Improvisationsmusikens verden generelt har vi sammensat et par stykker lyd og video af Leroi, der gør det, han gjorde bedst for dig at nyde nedenfor. Først op har vi denne vartegnende version af den klassiske „# 41“, sangen, der altid bedst viser Moores færdigheder, hvilket giver ham mulighed for at strække ud og virkelig lede bandet. Denne version kommer fra bandets stop ved røde klipper amfiteater i 2005, og det er virkelig bemærkelsesværdigt. Moore skinner overalt, leverer sine dele med Gusto, da bandet fungerer gennem den klassiske melodi. Lyt til, hvad mange fans overvejer „Best # 41 hele tiden“ nedenfor: Dave Matthews Band – „# 41“ – Red Rocks 2005 En anden kandidat til det bedste saxkøretøj i DMBs katalog, „en sød verden“, sætter Leroi’s utrolige lige ud for en stærk effekt. Lyt til „en sød verden“ fra l ive på Piemonte park nedenfor: Dave Matthews Band – „En sød verden“ – Live på Piemonte Park Lyt til denne utrolige version af „tema fra bunden“ fra 7/21/97, når Moore sluttede sig til Phish på scenen for et unikt gæsteudseende (via TheafoFoto): phish w / leroi moore – „tema fra bunden“ – 7/21/97 Med tårer i øjnene adresserer Dave Matthews publikum på Staples Center på dagen for Leroi’s død (via Malbecjordan): Dave Matthews siger farvel til Leroi Moore Moore var altid en fan-favorit, set af hardcore fans som Dave Matthews bands hemmelige våben. Flere af bandets landemærkealbum indeholder utrolige soloer af Leroi, og hans spil skærer altid gennem DMBs lyd. Hans glatte lyd, jazziness og evne til at spille de perfekte noter og de perfekte øjeblikke, sætter ham fra hinanden som et entydigt talent. Med det i tankerne forlader vi dig en utrolig og berørende fan Tribute video oprettet af YouTube-bruger Kellywurx. Videoen er indstillet til musikken i „The Dreaming Tree“, og virkelig fanger følelserne, som fans føler, når de tænker på denne store musiker: en hyldest til Leroi Moore – „Dreaming Tree“ Vi savner dig Legetøj! [Oprindeligt offentliggjort 8/19/17]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...