Garth Brooks annullerer resterende 2021 Stadium Tour Dates på grund af Covid-19 bekymringer

Land Superstar Garth Brooks har annulleret de resterende stop på hans igangværende US Stadium Tour på grund af stigende bekymringer over Covid-19 Delta Variant udbrud. Brooks havde tidligere sagt, at han reviderer turen i lyset af disse bekymringer. Som Brooks noterede sig i en erklæring om turens aflysning, „I juli troede jeg oprigtigt, at pandemien faldt bag os. Nu ser jeg på denne nye bølge, jeg indser, at vi stadig er i kampen, og jeg skal gøre min del. Jeg har bedt de vidunderlige byer Cincinnati og Charlotte til at vente for længe, ​​og jeg vil ikke nu gøre det samme til de store folk i Boston og Baltimore. Så vidt Nashville, søger vi en sminke dato fra juli regn ud, og selv om dette ikke er covid relateret for at få dem til at vente mig, så jeg også trist. Så det er med et tungt hjerte, vi annoncerer beslutningen om at annullere alle 5 shows, men med et håbende hjerte vil vi omlægge og starte igen, når denne bølge synes at være bag os. “ Da den massive Garth Brooks Tour begyndte, har det velkommen mere end 300.000 fans i fem byer. De 350.000 billetter, der allerede er solgt til de næste fem planlagte stop, vil blive refunderet. „Den glæde, jeg har set i alles ansigter, som levende musikafkast har været mere end værd at vores konstante omhu for at opretholde sikkerhedsprotokoller ikke kun for fansen, men for vores band, besætningen og det hårdtarbejdende personale i disse stadioner,“ fortsatte han fortsatte . „Deres dedikation til sikkerhed for de mennesker, der fylder disse pladser, har været et mirakel til at se og en velsignelse for at modtage. Jeg er virkelig taknemmelig. “ „Jeg håber oprigtigt, at vi er tilbage på tour før årets ende,“ tilføjede Garth Brooks. „Med det sagt, er det vigtigste for mig at opfylde min ende af Stadium Tour ved at sikre, at hvert show er gennemførligt, før vi sætter billetter på salg (det er derfor, vi trak Seattle på salg) og sørget for miljøet. Disse mennesker er Handel deres tid og penge til at sætte sig ind er ikke kun den bedste oplevelse nogensinde, men også den sikreste vi kan levere. “ I mellemtiden har Brooks og hans team til hensigt at „overvåge virusens indflydelse og se, hvordan skoler, sport og andre underholdningsenheder håndterer dette stadium af pandemien.“ Afbestillingen af ​​denne store tur fra Brooks, en af ​​de mest kommercielt succesfulde kunstnere på vejen, har større konsekvenser for levende musikindustrien som helhed. Mens mange ture, spillesteder og promotorer har implementeret vaccinations- / testkrav i de seneste dage og uger, har få aflyst, sådanne betydelige stykker af shows direkte. Tjek nogle billeder fra Brooks ’sidste præstation lørdag den 14. august præstation i Lincoln, NE nedenfor. https://www.instagram.com/p/csljiselydz/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...