Jimi Hendrixs nationale anthem kanaler skønheden og kaoset på 60’erne på Woodstock, på denne dag i 1969

Det har været over et halvt århundrede siden Woodstock Music & Arts Fair fandt sted på Max Yasgurs 600 acre gård i byen Bethel, NY i august 1969. Nu betragtede en legendarisk begivenhed i amerikansk historie for en sort Af grunde solgte Woodstock over 186.000 billetter, men i sidste ende blev en gratis begivenhed som horder af musikfans nummerering i hundredtusinderne overstang begrundelsen, hvilket gør hegn og billetbarrierer næsten ubrugelig i slutningen af ​​den første dag. På grund af en litany af produktionsholdere, der ville garnere utallige overskrifter af de forkerte grunde i 2021, for ikke at nævne utroligt uvejr, den tredje „dag“ af det planlagte lineup, der afviklede over 24 timer, med crosby, stills, stills, Nash og Young , WHO , joe cocker , bandet , johnny vinter og flere andre legender-til-være gracing scenen. Den mest store forestilling i weekenden fandt imidlertid ikke, før festivalens endelige, uplanlagte fjerde dag den 18. august. Således på denne dag i 1969, Jimi Hendrix lukket Woodstock ved at levere måske den mest berømte præstation i Rock and Roll. Gendan Joe Cocker’s ikoniske præstation på Woodstock, på denne dag i 1969 [Video] Hendrix klokket endelig på kl. 9.00 på mandag morgen, der spillede i over to timer til de mindre end 30.000 fans, der stadig var på stedet. Det var i det nu berømte sæt, hvor guitaristen udførte sin mest berømte solo med en instrumental tage på „The Star-Spangled Banner“, kanalisere atmosfæren af ​​skønhed og elsker midt i vrede og aggression, der definerede den kulturelt tumultuøse æra. Fans kan høre Air Force Dive Bombers, der stak deres liv for landet i Vietnam gennem Jimi’s Whammy Bar Dives, føler mourning af amerikanske mødre og fædre i fragmenterne af militære begravelsesmethymnal „Taps“, tilføjede han nær sangens ende, og landets kaos i atonforvrængningen. Derudover kan fans høre håbet om 60’erne ungdomsbevægelse skinne gennem som Hendrix rammer hymnens endelige noter med optimistisk formål. Fejrer Woodstock’s jubilæum med de øverste 15 forestillinger Se dette tidlige morgenmoment i videoen, samt hans Woodstock Rendition af „Lilla Haze“ og en trailer fra Jimi Hendrix: Bor på Woodstock , den officielt udgivne koncertfilm fra Jimi’s Woodstock Performance nedenfor: Jimi Hendrix – „The Star-Spangled Banner“ – 8/18/69 Jimi Hendrix – „lilla haze“ – 8/18/69 Jimi Hendrix: Live på Woodstock Trailer: Jimi Hendrix – Woodstock Music & Art Fair – Bethel, NY – 8/18/69 (partiel lyd) Setlist: Jimi Hendrix | Woodstock Music & Art Fair | Max Yasgurs gård | Bethel, NY | 8/18/69 Set: Besked til kærlighed, hør mit tog A-Comin ‚, Spansk Castle Magic, Red House, Mastermind, Lover Man, Foxy Lady, Jam Tilbage på Huset, Izabella, Gypsy Woman> Opmærksom på kærlighed, ild, voodoo barn (let retur)> Stepping Stone, Star-Spangled Banner, Lilla Haze, Hey Joe [Oprindeligt offentliggjort 8/17/17]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...