John Mayer afslører ubesværet un-cool New Album ‚SOB Rock‘, chats med zane lowe, tomter 2022 Tour

John Mayer har udgivet sob rock -his otth studio album og først siden 2017 er søgningen efter alt – og annoncerede en lang række 2022 rejsedatoer Til støtte for den nye udgivelse. sob rock , tilgængelig på streaming platforme i dag via Columbia records , blev samproduceret af Mayer og Don var og optaget på Henson Studios i Los Angeles. Ikke en til at gøre noget halvvejs, men Mayer gik dog ud over at udarbejde en stilistisk og tematisk æstetisk på den nye rekord, fra lyden og følelsen af ​​materialet til glædeligt selvudslettet, aktivt forældet marketingkampagne han har været wansing i flere måneder I løbet af frigivelsen – både i det virkelige liv og på Tiktok. https://www.instagram.com/p/crl-stdmbt6/ LP’en har ti spor, herunder „New Light“ den selvstændige single, der blev en diagram-topper til Mayer tilbage i 2018. Andre tidligere udgivne sange, der vises på SOB Rock inkludere „Jeg gætter jeg bare har lyst til“ og „Bær mig væk“. Sammen med albumets udgivelse på fredag ​​udgav Mayer en ny musikvideo til „skudt i mørket“ og udførte et par sange til i aften show med hovedrollen Jimmy Fallon . Se den nye video og streame sob rock i sin helhed nedenfor. John Mayer – sob rock – Full Album John Mayer – „skudt i mørket“ (officiel video) [Video: John Mayer] For at ledsage albumets udgivelse har John Mayer også annonceret SOB ROCK TOUR for 2022, sat til at gøre 20 + Arena stopper over hele Nordamerika næste februar, marts og april. Se nedenfor for en komplet liste over sob rock tour dates.a tilmelding for at få adgang til pre-sale billetter til turen via siddende er nu tilgængelig her. Fans kan registrere indtil tirsdag den 20. juli kl. 9:45 A.M. lokal tid. Siddende pre-sales Start tirsdag den 20. juli kl. 10.00 lokal tid og løbe igennem onsdag den 21. juli kl. 10.00. lokal tid. Et begrænset antal VIP-pakker vil være tilgængelige fra tirsdag den 20. juli, kl. 10.00 Lokale tilbud Premium-pladser, Pre-Show ‚SOB Rock Lounge‘ Access, Eksklusiv Merchandise og More. To par front-ræk billetter vil blive auktioneret for hvert show på turen gennem velgørenhedsauktioner i dag . Alle provenu fra billetauktionerne vil gå til tilbage til dig fond , som har støttet mange velgørende organisationer, herunder John’s Heart & Armor Foundation , ud over programmer, der understøtter at risiko ungdom og de hjemløse. Billetter til John Mayer SOB Rock Tour vil tage til salg til offentligheden startende fredag ​​den 23. juli kl. 11.00 lokal tid her. John Mayer sob rock tour 2022 datoer Thu Feb 17 – Albany, NY – Times Union Center Fre Feb 18 – Philadelphia, PA – Wells Fargo Center Sun Feb 20 – New York, NY – Madison Square Garden Ons Feb 23 – Washington, DC – Capital One Arena Fre Feb 25 – Pittsburgh, PA – PPG Malinger Arena Sun Feb 27 – Toronto, på – Scotiabank Arena Tue Mar 01 – Belmont Park, NY – UBS Arena Fre Mar 04 – Boston, MA – TD Garden Fre Mar 11 – Las Vegas, NV – Grand Garden Arena Sun Mar 13 – Los Angeles, CA – Forum Tue Mar 15 – Los Angeles, CA – Forum Fre Mar 18 – San Francisco, CA – Chase Center Tue Mar 22 – Seattle, WA – Klima Ledelse Arena Fre Mar 25 – Salt Lake City, UT – Vivint Arena Sun Mar 27 – Denver, Co – Ball Arena SAT Apr 02 – Sunrise, FL – BB & T Center Tue Apr 05 – Tampa, FL – Amalie Arena Fre Apr 08 – Atlanta, GA – State Farm Arena Mon Apr 11 – Charlotte, NC – Spectrum Center Ons Apr 13 – Nashville, TN – Bridgestone Arena Ons apr 20 – Austin, TX – Moody Center Sat Apr 23 – Houston, TX – Toyota Center Sun Apr 24 – Dallas, TX – American Airlines Center Thu Apr 28 – Chicago, IL – United Center Se turnédatoer https://www.instagram.com/p/crze9dify_g/ Tidligere i denne uge satte John Mayer sig med Apple Music s zane lowe for at diskutere de mange lag af kreative koncepter og øvelser, der resulterede i dette klassiske 80’ers album med en latterlig Navn på på en eller anden måde kom kun ud i 2021. „Jeg laver ikke rigtig poster, medmindre jeg har fanget en ny missionerklæring for, hvad musikken skal være, hvad meddelelsen skal være,“ forklarede Mayer. „Grunden til, at mine optegnelser er alle forskellige, slags tematisk, er jeg bare nødt til at vente, indtil jeg fanger en ny scriptide. Jeg begynder at se på, hvad jeg gør mere som en filmdirektør, ikke at være kunstnerisk fartsy. “ Han fortsatte med at forklare, hvordan Quentin Tarantino s en gang i en tid i Hollywood påvirket hans retning på sob rock „i form af det er en kunstnerisk præstation. “ Han håbede på samme måde at kanalisere miljøet af en svunden æra med sin nye rekord. Ligening hans station i musikverdenen til en direktør med nogle personer (eller som børnene ville sige, „clout“), håbede han, at lyttere ville være interesseret nok i, at han tog en unik form for projekt – en ærbødig Throwback til Soft Rock Stylings og ’80’erne gennem linsen af ​​bevidst sårbare sange af kærlighed og tab. „Ideen om sob rock er, at det måske har været noget, der allerede er sket, men når du kigger, er det ikke. Ideen om sob rock er at implantere falske minder i din hjerne. Det var det, det gjorde for mig. … det er ude af min hjerne, og det er ud af alles fælles mandela effekt. Kan du have minder, der aldrig er sket med dig? Kan du gå tilbage og syntetisere et stykke arbejde, der er så sandt for den æra, at når du hører det, går din hjerne nej nej nej, det eksisterer. ‚“ Direktivet, han forklarede, var noget, han havde hentet gennem sit arbejde med Dead & Company . I stedet for at stræbe efter at være det skinnende objekt, har han nu til formål at være en del af at transportere lyttere til noget andet, noget større. Han lignede at være i død og selskab for at være en skuespiller i en ny Star Wars film: ingen er „stjernen“ af de nye Star Wars film. Alle disse skuespillere komme til være i en Star Wars film. „Jeg vil ikke længere være den ting,“ mukerede han. „Jeg vil bare have adgang til sagen.“ Denne mentalitet hjalp med at guide sit engagement i den kunstneriske ramme for sob rock . Mayer gik ind i studiet med en sæt afgrøde af ti sange til posten („det er scriptet,“ tilføjede han og fortsatte filmdirektøren metafor), men flere-lignende brutal men barnlige „hvorfor du ikke elsker mig“ –went gennem mange version og revisioner. Han satte forskellige regler for sporene: „Da jeg lavede posten, var ideen, at jeg fik et sted, hvis jeg grinede. Ikke fordi det er sjovt, og det er utroligt, og det er joke-y. Det forventes ikke. … få sød, men aldrig sappy. … tror jeg det eller er jeg fuld af lort? … Denne post er demonstrativt sød og lækker og melodisk og farverig, men det er aldrig til det punkt – og jeg kan godt lide at tæer på den linje – hvor det bliver cloying og sirupy. Og forresten, det er nemt at gøre, når du laver citat-unquote ’80s‘ musik. “ Script i hånden hyrede han nogle velkendte tegnsaktører som toto veteraner Lenny Castro (percussion) og greg phillinganes (nøgler), som begge vises på „Sidste tog hjem“. Tænker som Scorsese Casting de Niro i hans næste Mafia Flick, Mayer mødtes, hvorfor få nogen til at lyde som Greg Phillinganes, når du kan få de faktiske Greg Phillinganes? „Hvad jeg ville elske andre mennesker til at forstå, er, at der ikke er mere grund til at overholde en given ide om“ cool „, især post-pandemi,“ fortsatte han. „For mig gik jeg,“ Nå, jeg behøver ikke gøre noget, jeg ikke vil gøre, og jeg kan faktisk lave en rekord, der på en eller anden måde provokerer, hvis ikke antagoniseres. Og så gjorde jeg, hvad jeg troede skulle antagonisere – og det tror jeg, det er den vigtigste del af samtalen kreativt: Du skal måske bare klæde dine hensigter om at gøre noget anderledes og kalde det med et navn, som ingen ellers skal du kalde det, efter at det er lavet. “ Mayer fortsatte på albumets puslespil, men prespecientnavn, „for mig var det som:“ Jeg vil gerne komme i problemer. Jeg vil have nogen til at fortælle mig, at dette er sh * t. „Og jeg lavede en rekord, at jeg på det tidspunkt var Shitpost en rekord. Det hedder sob rock fordi det er en shitpost. Men endnu vigtigere er det, hvad jeg troede var en shitpost. Dette kommer ned til, hvor kunstnere sidder foran dig og spiller dig, hvad de synes er deres skrald, og du går, „det er det bedste, jeg nogensinde har hørt, du spiller ‚… det gør en hån af deres fortolkning af oplevelsen, som er lige nok til at bryde ud af formen og gøre noget unikt. “ I sidste ende tillod sløret af ondskab i tankerne for mayer ham at forbinde med sob rock som en lytter, når han var færdig. „Hvad hvis du ikke ved, det er rigtigt, mens du gør det,“ tænkte han, „og så lytter du tilbage og indser, at det er rigtigt. Det skete på denne post. Jeg troede, jeg var sjov. Jeg troede, jeg var sjov. “ Se hele interviewet nedenfor. John Mayer snakker sob rock , implantering falske minder, og mere m / zane lowe [Video: Apple Music]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...