Marc Rebillet, DJ Premier, Brady Watt Bring supergruppe til Summersted i Central Park

På lørdag aften bestod en supergruppe af Marc Rebillet , DJ Premier , og Brady Watt rev op scenen på Summersted I Central Park med en unik og humoristisk danseparti for en fuldt vaccineret skare. Denne supergruppe bringer sammen tre innovative producenter fra hele landet. „Loop Daddy“ Marc Rebillet gav ny mening til udtrykket „soveværelseproducent“, da han slog kameraet på sig selv, hvilket improviserede humoristiske sange lavet i sin NYC-lejlighed med en loopstation, tastatur, vokal og percussionsinstrumenter, live-streamede på YouTube. Bass Genius Brady Watt udskåret en niche som en af ​​de mest optagne sessionsaktører i løbet af det sidste årti eller så, men han kom også ind i sin egen på YouTube med sine serier Bass & Bars, , hvor han spiller Bass sammen med rappere som Warren g , Murs , Krayzie knogle , og Pharohea Monch . Det par blev tilsluttet af deres Sonic-forgænger i Gang Starr s DJ Premier, den legendariske DJ, producent og MPC Wizard, hvis gaver til manipulation af prøver tillod ham at lave en særskilt lyd og stil genkendelig verden over . Relateret: NYC’s City Parks SummerTage Detaljer 2021 Koncert & Event lineup Den vilde danseparti bragte de udbredte online fanbaser af disse højintensive kunstnere fra sociale medier til det virkelige liv, hvilket gjorde en uforglemmelig aften for Outlandish Revelry. Rebillet donned hans underskrift undertøj og kappe og skråt rundt om scenen, da han udarbejdede sine sløjfer og bruser den forreste række med en champagne squirt pistol. Watt havde også en kappe, ligesom mange fan i publikum, men Preemo holdt det klassisk med sin sorte t-shirt og monteret hat. På et tidspunkt, som svar på en anmodning fra en ventilators tegn i den forreste række „Loop Daddy, kan vi lave en sang?“, Rebillet gav den robede unge fan’s ønske og hilste ham op ad onstage for at deltage i. Herunder, tjek en video fra showet via Watt’s Instagram samt galleri af billeder af Marc Rebillet, Brady Watt og DJ Premier på Summersted i Central Park via fotograf Ken Spielman . Du kan også tjekke billeder fra aftenens åbningsakt, Adeline . For en komplet liste over kommende shows på NYC’s Capital One City Parks Foundation SummerStage, klik her. https://www.instagram.com/p/cso3bcmnvwx/ Marc Rebillet, DJ Premier, Brady Watt | SummerStage NYC – Central Park | 8/14/21 | Billeder: Ken Spielman Adeline | SummerStage NYC – Central Park | 8/14/21 | Billeder: Ken Spielman

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...