Nathaniel rateliff links backup op med natten sweats på ‚lørdag aften live‘

Nathaniel Rateliff bragte sit longtime backing band, natten sweats , for hans udseende i aftes som den musikalske gæst på aftes Regina King -hosted Episode af lørdag aften live . RatEniff har ændret tingene op i løbet af det sidste år eller deromkring, vælger at optage sit seneste album, og det er stadig okay , som en solo bestræbelse. Hans Late-2020-enkelt, „Redemption“, som findes på lydsporet for Amazon Film Palmer , fortsatte trenden af ​​Rateliff blev faktureret som en solo-handling og virtuelle forestillinger Ligesom hans slot på kommer Georgia i live yderligere cementeret mønsteret. Som sådan kom det som en velkommen overraskelse, da Nathaniel Rateliff syntes med sin nattesved for sin debut SNL udseende. https://www.instagram.com/p/clqpvzkfj1k/ For hans første af to melodier, rateliff dove i den alvorlige og opløftende „indløsning“ ved hjælp af en stripped natt sweats roster og en trio af kvindelige backing vokalister fra modstand Revival Chorus , ARIN MAYA , Melissa McMillan , og Camille Trust . En elektrisk guitar i hånden, sanger-songwriter pressede alle dråbe følelser fra sangen, der styrede den fra en langsom, svingende åbning gennem sin primære HOWL af et sidste kor. Se Nathaniel Rateliff udføre „Redemption“ på SNL nedenfor og streame sporet på platformen efter eget valg her. Nathaniel rateliff – „Redemption“ – lørdag aften live [Video: Nathaniel Rateliff] For sin anden sang bifaldt Rateliff det fulde band til et løb gennem en gammel favorit fra deres live katalog, „en lille honning“. Denne gang rundt har Rateniff sparket ud af ydeevnen på tastatur riggen, før du arbejdede på vej ud til centrum for at bælte ud de føle gode tekster. Se Nathaniel Rateliff og natten sweats udfører „en lille honning“ på SNL nedenfor: Nathaniel rateliff og night sweats – „en lille honning“ – lørdag aften live [Video: Nathaniel Rateliff]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...