Parketbaner annoncerer nyt album, ’sympati for livet‘, del bly single

parketinstitutter har annonceret detaljer om bandets nyeste album, sympati for livet , ud den 22. oktober via ru handelsoptegnelser . Sammen med meddelelsen har bandet delt hovedet „walking på et downtown tempo“ og ledsagende video. Opfølgningen til 2018 er bred vågen! går i en bestemt anderledes retning, da Alt-Psych Rockers voksede albumets 11-spor ud af improviserede studio-syltetøj. Parket Courts ‚New York Identity spillede en pivotal rolle i inspirationen til sympati for livet , da byens rytme og dens klubkulturkultur bidrog til posten så meget som bandets indflydelse fra pink Floyd og primalt skrig . „ bred vågen! var en rekord, du kunne sætte på på en fest,“ co-frontman Austin Brown sagde i en erklæring. „ Sympathy for Life er påvirket af partiet selv. Historisk set er nogle fantastiske rock records blevet lavet af mingling i dansemusikkultur – fra Talking heads til screamadelica . Vores mål var at bringe det i vores egen musik. Hver af os har i vores personlige liv gået til flere dansepartier. Eller snarere var vi pre-pandemi, som er, når denne rekord blev lavet. “ For dette album udnyttede bandet en unik optimeringsstrategi for prøveudtagning selv og huggede omfattende improvisations papirstop og splejsede dem sammen for at lave sammenhængende sange. Parketbaner vises på Needle Drope s Twitch Kanal til live interview i aften den 18. august kl. 9.00. Et for at diskutere optagelsesprocessen. „Det største aktiv, vi har som kunstnere, er bandet,“ sagde Brown. „Efter 10 år sammen er vores største instrument hinanden. Det reneste udtryk for parketbaner er, når vi improviserer. “ Relateret: Parket Courts Tease New Album med Dreamy 10-minutters single, „Plant Life“ [Lyt / Watch] På ledningen single, „walking på et downtown tempo“, er NYC-opdrættet inspiration på fuld skærm, da seerne er taget på en guidet tur i New York natteliv. Den video-rettede af anerkendte New York City Street Fotograf Daniel Arnold -Carries A Sådan til John Wilson Kvalitet som B-Roll-optagelser af seværdighederne, lyde og endda Lugt af byen skaber en ikke-lineær historie. I mellemtiden giver det harried tempo i Psy-Punk Wanderings en tunge-i-kind soundtrack til en nat på byen. I videoen „ser vi New York City fra udsigtspunktet for en person, der skynder sig gennem det,“ co-frontman en savage sagde. „Det er, hvad livet kan være her; En verden af ​​konstant bevægelse omgiver dig, mens du bare går mod, hvor du skal være. Der er en masse skønhed, der kan gå glip af, og det var ikke før gaderne var næsten tomme, som jeg savnede det. Sangen blev skrevet før alle karantæne, men ærlig nok lyrics ekko det længsel. Nu er byen tilbage, og det ser ud til, er parketbaner. “ Se musikvideoen for at „gå på et downtown tempo“, den ledende single off parketbaner ‚kommende album sympati for livet . Klik her for at forudbestille og rul ned for at se en fuld trackliste og album kunstværk. parketbaner – „Walking på et downtown tempo“ (officiel video) [Video: Parket Courts] Parketbaner vil være vært for en række digitale og personlige begivenheder foran sympati for livet s frigivelse. „Ellens kraft“ er en serie på 11 „globale hændelser“, der vil forekomme forud for albumets udgivelse og er hver knyttet til et unikt stykke varer, der kun er tilgængelige på arrangementet. Den første samling fandt sted i sidste uge i downtown Manhattan, da lesbisk & homoseksuelle Big Apple Corp Marching Band marcherede gennem gaderne, der udfører „walking på et downtown tempo“, mens du flyver en specialfremstillet parketbaner. Fans, der deltog i, modtog et par brugerdefinerede parketinstitutter tromler. For information om fremtidige „happenings“, klik her. Endelig har bandet annonceret „føler sig fri – sympati for livet, visualiseret“, en livestream af 11 videoer, der omfatter hele posten, som vil luft den 20. oktober, to dage før albumets udgivelse. Bandet anslog indsatsen fra 11 visuelle kunstnere fra hele verden for at skabe en helt unik oplevelse for fans, der køber billetter til „føler sig fri – sympati for livet, visualiseret“. Køb billetter her. sympati for livet tracklist 1. Gå i et downtown tempo 2. Black Widow Spider 3. Marathon of Anger 4. Bare skygger 5. Plant Life. 6. Ansøgningsapparat 7. Homo Sapien. 8. Sympati for livet 9. ZOOM OUT. 10. Trullo. 11. Pulcinella. Se tracklist

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...