Robert Walter frigiver nye singler med Stanton Moore, Craig Brodhead til ‚Bedre Feathers‘ serie

Robert Walter er vendt tilbage med de næste to rater af hans bedre fjer serie af digital 45’erne. De to singler udgivet på onsdag, „Bedre Feathers“ og „Bloodstar“, har Stanton Moore (galaktisk) og Craig Brodhead (Turkuaz). På de titulære „bedre fjer“ finder lytterne Walter i sit velkendte miljø af tilbagelænet Acid-Jazz. Ved hjælp af MOORE på ryggen, sangschuggene sammen i en mere fremadrettet-tænkningssammensætning, da den trækker Walters organ ud af skyggerne og på dansegulvet. I den anden single, „Bloodstar“ identificerer Walter mere med „Late 70s NYC Dance Music, DUB Reggae, Archaic Blues, Krautrock, Jazz og Funk“, som han siger inspireret Bedre Feathers serien i det første sted. Ved siden af ​​Brodhead, The Funky Track Thumps sammen til en Vintage Backroom Groove. Relateret: Robert Walter par op med Mike Gordon i seneste rate af ‚Bedre Feathers‘ serie, „Saucermen“ [Lyt / Watch] Dette par sange kommer som den tredje månedlige udgave af bedre fjer serien lanceret af tastaturisten tilbage i juni. Serien af ​​Walter Calls „Digital 45s“ finder ham sammen med jævnaldrende, herunder Mike Gordon , John Kimock , Jake Najor , Chris Stillwell , Brodhead og Moore, der vises i hele seks-afdrag, 12-sang serien. bedre fjer , distribueret via Royal Potato Family , er sat til at løbe igennem oktober. Hvad angår navnet bedre fjer, har Walter sagt, at det refererer til fugleprocessen, der kaster deres gamle fjer til nye, „bedre“ dem. Han skrev alle sangene under karantæne og noterede: „Det var på tide at skifte gear og tænke på situationen som en positiv og ikke en negativ; en uventet overflod af tid til at dukke op med noget af værdi. “ Lyt til „Bedre Feathers“ med Stanton Moore og „Bloodstar“ med Craig Brodhead, de to seneste rate af Robert Walter’s bedre fjer serie, nedenfor eller på din foretrukne streaming platform. Robert Walter – „Bedre Feathers“ (ft. Stanton Moore) [Video: The Royal Potato Family] Robert Walter – „Bloodstar“ (ft. Craig Brodhead) [Video: The Royal Potato Family]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...