Blues Traveler annullerer alle 2021 datoer på grund af skader vedvarende i Tour Bus Crash

[Opdatering 9/24/21]: Blues Traveler annonceret på fredag, at bandet har annulleret sine resterende 2021 tour datoer på grund af skader, der er vedvaret af frontman John Popper når bandet tur Bus styrtede tidligt om morgenen den 19. august. Per en erklæring fra bandet, „Vi er meget triste at annoncere annulleringen af ​​resten af ​​vores 2021 Tour-datoer på grund af den skade, John Popper vedvarende i vores seneste busulykke. Billetrestitutioner er tilgængelige på købsstedet. “ Popper havde tidligere bogført om sine igangværende kampe med de skader, han opretholdt i nedbruddet. Den 21. september bogførte han: „Der er noget galt med min højre knæ … Jeg har forsøgt at ryste det fra siden busskraset … men som alle mine andre forskellige blå mærker og mindre skader har helet helt, mit højre knæ har fået meget Værre … Det har fået til det punkt, hvor Walking er mulig med min stok for meget korte afstande, men smerten, selv når siddende er ude af kontrol … ikke at vide, er langt det værste at gøre her. “ Han fortsætter, „så i går, tidligt om morgenen efter at have forladt Weezy (min lille 5 år gammel sygeplejerske), men mens jeg stadig var i SF, fik jeg en MR, og vil vide mere meget snart (jeg formoder en revet lilleiment på at blive baset i væggen af bus [sic]). “ Læs sin fulde opdatering her. [8/19/21]: Den blues-rejsende Tour Bus styrtede i Minnesota torsdag morgen, bandet rapporterede om sociale medier. Ifølge et indlæg fra bandets konto lige efter 11. A.m. et, „i morges gik vores tour bus ud af vejen og krydsede medianen. Heldigvis er vi alle sikre og har kun opretholdt mindre skader. Vores oprigtige taknemmelighed for Winona MN, politiet afdeling og redning besætning for deres hjælp til at få os sikkert væk fra motorvejen og ud af modkørende trafik. “ Før bandets erklæring havde frontman John Popper leveret opdateringer om situationen i bussen tilsyneladende i realtid via indlæg på sin personlige side. Klokken 7:55 A.M., Popper Sendt, „Bus bare styrtede !! Dunno Hvad sker der på, at alt gør ondt … Jeg tror, ​​vi sidder fast på bussen Vi vil alle blive tjekket, men vi er stadig [sic] tryijg for at få den fede dør åben … mere senere “ Bare et par minutter senere, Popper tilføjede i kommentar sektionen, „fik døren åben … gtf off bus ribben såret mateo dislocated skulder alt eksploderet“ Ca. 90 minutter senere klokken 9:30 A.m. et, Popper tilføjede, „Rode i ambulance … de forsøgte at sætte min nakke i en brace & jeg fik nasious & dizzy & startet feinting, så jeg er på hospitalet“ Bandet var undervejs fra en mandag nat show i Grand Rapids, MI til Rochester, MNs Mayo Civic Center Park for en planlagt præstation med jj grå og mofro i morgen, lørdag, 20. august. For en komplet liste over kommende Blues-rejsendes rejsedatoer, klik her. Ønsker alt det bedste og et hurtigt opsving til hele Blues-rejsende holdet! Denne historie udvikler sig . Nedenfor kan du rulle gennem et galleri af billeder fra Blues Traveler’s Performance på mandag aften i Grand Rapids, MI via fotograf Steve Baran . Blues rejsende | Frederik Meijer Gardens | Grand Rapids, MI | 8/18/21 | Billeder: Steve Baran

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...