Jason Isbell trækker ud af Bristol Rhythm & Roots Reunion over manglende Covid-19 test / vaccine protokoller

Bristol Rhythm & Roots Reunion har mistet sin headliner, Jason Isbell & 400 enheden , efter meddelelsen om, at arrangementet ikke vil kræve vaccination og / eller en negativ COVID-19-test at deltage. Meddelelsen kommer som promotorer, spillesteder, kunstnere, festivaler, og mere omkring landet har gjort bevægelser til at begynde at kræve Covid-19 vaccination / testprotokoller midt i en stigning i Delta-variantsager. Da onsdagsmeddelelsen fra Bristol Rhythm & Roots Reunion Notes, blev arrangørens hænder tvunget i denne sag. „Fødestedet for Country Music (BCM) har haft mange samtaler med vores lokale, regionale og statslige ledere om det mulige krav til vores festivalpatroner … at enten give bevis på COVID-19-vaccination eller en negativ test inden for 72 timer efter at have deltaget i festivalen . Vi har konkluderet, at vi ikke kan pålægge et sådant krav, da det specifikt er forbudt af Tennessee Statsret (Senat Bill nr. 858 § 6). “ Den årlige festival i „fødestedet for landmusik“ finder sted i Bristol, en by, der skærer gennem grænsen til Virginia og Tennessee og ser forestillinger i begge stater. Erklæringen fra arrangørerne fortsætter, „En af de ting, der gør [S] Bristol Rhythm & Roots Reunion så speciel, er vores unikke beliggenhed langs State Street, som adskiller Tennessee og Virginia. Byerne giver offentlige, udendørs rum og ressourcer (offentlige sikkerhedsarbejdere, EMS) i partnerskab med BCM til festivalen. Indendørs steder ejes og kontrolleres af private virksomheder. “ Selv om juridisk bureaukrati muligvis stopper arrangementet fra udtrykkeligt at kræve Covid-19-test / vaccination, opfordrer arrangørerne stadig deltagere til at tage disse forholdsregler. „Under overholdelse af individuelle rettigheder,“ BCM noter i sin erklæring, tilskynder BCM vaccination og anmoder om, at ikke-vaccinerede deltagere overvejer at blive testet forud for arrangementet for at beskytte sig selv og andre. “ Erklæringen fortsætter med at bemærke, at forskellige andre sanitetsprotokoller og forebyggende foranstaltninger vil blive taget på stedet. Jason Isbell, der blev slated til overskriften Bristol-arrangementet med 400-enheden, har været klar over hans holdning til sagen og trak hurtigt tilbage fra arrangementet, da beslutningen blev truffet for ikke at gennemføre kravene. https://twitter.com/jasonisbell/status/1428107412180029441. ISBELL lavede overskrifter tidligere i denne måned, da han besluttede at kræve bevis for en negativ test eller fuld vaccination for alle hans kommende shows. Nogle fans- og kolleger-kunstnere – var hurtige til at demontere beslutningen, men Isbell var undeterred. „Jeg synes, det er op til os alle at gøre, hvad vi bare kan for at holde musikvirksomheden, der løber, fordi vi bliver lukket igen rigtigt, hvis vi ikke begynder at gøre dette,“ sagde Isbell under et nyligt interview med < Strong> MSNBC s stephanie rhule . „I mange tilfælde modtager nogle af de spillesteder statsfonde, og staterne truer med at tilbageholde disse midler til steder, der tillader deres kunstnere at kræve bevis for en COVID-test,“ sagde Isbell. „Vi vil bare beskæftige os med, hvad vi skal håndtere, og hvis vi skal annullere nogle shows, annullerer vi nogle shows. Og hvis vi bliver sagsøgt, står jeg op og snakker på vegne af folket i publikum. “ „Vi leverer ikke noget, der nødvendigvis er afgørende, vi giver ikke folk sundhedspleje eller mad eller husly,“ tilføjede Isbell. „Vi forsøger at underholde folk, så jeg siger ikke nogen har for at få en vaccine eller en negativ test, men hvis du ikke så så kommer du ikke til showet . Jeg tror, ​​det giver mening. “ Som svar på Isbells udgang fra lineup, BCM noteret i et Instagram Post, „vi er triste at sige, Jason Isbell vil ikke blive vist på Bristol Rhythm & Roots Reunion lineup i år, og vi undskylder alle sine fans – herunder os – hvem vil savne ham i år. Vi arbejder på at gøre vores begivenhed så sikkert som muligt uden vaccinationsstatuskrav, som vi ikke kan pålægge, men vi forstår, at alle skal gøre, hvad de føler er bedst at holde sig og deres familier sikkert på dette tidspunkt. „“ For mere information om Bristol Rhythm & Roots Reunion, klik her. For en komplet liste over kommende Jason Isbell tour datoer, hoved her.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...