Lyt til Bob Weirs isolerede guitar fra Grateful Dead’s Final Show på Berkeleys græske teater på denne dag i 1989

Det har været godt etableret af nu, at fans af taknemmelige døde love at revidere gamle shows takket være de tapers, der fangede live forestillinger fra rock bandet gennem årene. Mens mange af de liveoptagelser siden er blevet delet af bandet som officielle udgivelser, lever meget af DIY-lyden fanget af taperne i årenes løb online som uofficielle, kommunale bootlegs. En af de nyere og mere interessante optagelser, der optrådte online for nylig, er den fulde show lyd af døds endelige præstationer på det græske teater i Berkley, CA den 19. august 1989. Hvad gør denne præstation anderledes end Enhver af de andre tapede optagelser fra dette show, er denne, der har den isolerede lyd af Bob Weir s rytme guitar, hvilket giver fans en sublime lytteoplevelse, der viser Bobby’s one-of-a-kind rytmisk spiller stil. Relateret: Grateful døde retrospektive – Peaking på Deer Creek, 1989-1991 [Lyt] Bandets præstation den nat var en fordel for deres REX Foundation og blev også udsendt på den lokale radiokanal, kpfa-berkeley . Velkendt taknemmelig Dead Taper Charlie Miller Var tilsyneladende den mand, der var ansvarlig for at hjælpe med at spore guitarens isolerede lyd, hvilket var et resultat af Weirs guitarfoder, der blev registreret separat for bandets tre-natkørsel på Udendørs amfiteater. Lyden er siden blevet synkroniseret med video taget af præstationen den nat og er nu på YouTube for fans at afspille igen og igen. Det er næsten umuligt ikke at sætte pris på Weirs unikke spille stil, hvilke lyttere vil opdage, er meget subtil, men fyldt med masser af melodiske farver og forskelligt formede akkordstrukturer. Videoens uploader, CLECTONES , forklarer, hvordan lyd / video synkronisering kom, tilføjer, „Takket være Charlie Miller og hans store forbindelser og enorme generøsitet er denne lille perle kommet til lys. Tilsyneladende var Bobby problemer med at skyde sin guitar rig og havde sin guitar optaget særskilt for de tre nætter på græsk af Don Pearson. Denne endelige præstation blev lækket på en eller anden måde. At være den samlede A / V nerd, som jeg insisterede på, insisterede jeg på at synkronisere hele optagelsen til den eksisterende videooptagelse af denne ydeevne. Den delte optagelse var nogensinde så lidt skarp i tonehøjde. Omkring 50 cent (halv semitone). Jeg korrigerede for dette og manipulerede timingen for at synkronisere videoen. Jeg forlod også den mindste mængde af den oprindelige lyd i blandingen. Jeg tror, ​​det gør det så meget lettere at følge med. Det er over 30 vu lavere. Der er et par tape flips og to små huller uden Bobby Audio, som jeg trimmet ud. Dette er virkelig meningen for Die Hard Deadheads, Bobby fans, guitar spillere og andre nysgerrige folkemusik. Glem ikke at dele, som, og selvfølgelig abonnerer på min kanal. Nogle gode ting her. Du skal bare poke rundt! „ Se og lyt til Weirs isolerede ydeevne på det græske teater via videoen nedenfor. Glade at lytte deadheads! Bob Weir isoleret guitar – det græske teater – 8/19/1989 [Video: Cleantones] Sæt en: Lad de gode tider rulle ( Sam Cooke Dæk)> Jack halm, vi kan køre, Tennessee Jed, det er helt over nu ( Valentinos cover), taber, fast inde i mobilen med Memphis Blues igen ( Bob Dylan Cover) , Æske af regn, Indstil to: China Cat Sunflower> Jeg kender dig rytter> Spille i bandet, onkel John’s Band> Spiller i bandet Reprise> Trommer> Rum> Den anden ene> Wharf Rat >. Ikke falme væk ( cricketsne cover) Encore: Tåbende hjerte

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...