Mickey Hart til debut ‚Voices of the Rainforest‘ Video & Audio under trommer / plads på Citi Field

På fredag ​​aften den 20. august, Død & Company vender tilbage til New York City for bandets årlige tur til Citi-feltet . Den GRATEFULFUL-ACT Spinoff Act har brugt Citi-feltet som en platform for lovende lejligheder i fortiden, fra debut af „The elleve“ i 2018 til John Mayer Afspilning Jerry Garcia s „ulv“ guitar til hele showet i 2019. Relateret: Død og firma implementerer Covid-19 Vaccine / Testing Protocols for 2021 Tour I år vil trommeslager Mickey Hart præsentere fans på Queens, NY hjem for New York Mets med noget nyt. I løbet af aftenens trommer / rumsegment-hans natlige foray ind i det rytmiske ukendte sammen med Fellow Rhythm Djævel Bill Kreutzmann -hart vil debutere visuelle og lydoptagelser fra regnskoven , a Projekt nær og kære til sit hjerte. Gennem Mickey’s arbejde med Smithsonian Folvways og det bibliotek af kongres , har han løbende arbejdet for at bevare truet musik rundt om i verden. En af Mickeys nærmeste samarbejdspartnere og betroede allierede i bevarelse af verdens musik er antropolog og etnomusikolog Dr. Steven Feld. Sammen i 1991 udgav de deres CD Regnskovens Voices: En dag i livet af Bosavi . Relateret: Mickey Hart, Zakir Hussain Launch 10-DEL „Lydbevidsthed“ Audiovisuel oplevelse [Watch] Dr. Feld har brugt mange år og flere besøg med Bosavi-folkene, der starter tilbage i 1976. En 2018 Tilbage til Bosavi med filmskaberen Jeremiah RA Richards LED til oprettelsen af ​​en fordybende film, der blev sluttet til 7.1-lydsporet. Dr. Feld havde hidtil uset adgang til Kaluli-folkene, som gav ham en unik optagelsesmulighed, og kvaliteten af ​​det registreringsudstyr gav blandt de klareste lydoplevelser af regnskoven, der nogensinde blev registreret. Det var ressourcerne i de taknemmelige døde, der gjorde det muligt for Mickey, Dr. Feld, og deres partnere i etnomusikologi til at registrere tidligere afdækket musik med ny præcision. På Select Dead and Company Shows Begyndende på Citi Field vil fans have mulighed for at se nogle af disse billeder og høre prøver af regnskov udført under trommer / rum, live gennem Ramu (Mickey’s „Random’s“ Access Musical Universe „). Lær mere om Mickey Hart og Dr. Feld’s Voices of the Rainforest her. For en komplet liste over kommende Dead & Company Tour-datoer, hoved her.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...