Ni tommer negle annullere alle 2021 shows på grund af montering af Covid-19 bekymringer

ni tommer negle har annulleret alle resterende 2021 koncerter og festival udseende i lyset af den igangværende stigning i Covid-19 Delta Variant Cases. Den Trent Reznor -led outfit havde ikke en fuld tur på bøgerne, men snarere et par headlining shows med støtte fra pixies Jacobs Pavilion på Nautica i Cleveland, OH den 21. september og 23., 2021 til fejring af bandets induktion i Rock & Roll Hall of Fame sidste år efter aflysning af 2020-ceremonien. Billetter til den 21. september og 23. shows vil blive refunderet via købssted. Bandet blev også slated for at udføre på en række festivaler i USA og i udlandet, herunder Daytona, FLs Velkommen til Rockville , Louisville, KY’s højere end livsfestival og chicago, Jeg er riot fest . Riot Fest har tilføjet forestillinger af slipknot og Morrisey i Nin’s Place, mens velkommen til Rockville og højere end livet har tilbudt single-day billetholdere for nindens datoer en mulighed for refusion og arbejder for at låse en udskiftnings headliner. Som ni tommers negle noterede sig i en erklæring, „det er med stor beklagelse, at vi annullerer alle nin-udseende for resten af ​​dette år. Da de oprindeligt planlagte, var disse shows beregnet til at være en katartisk og festlig tilbagevenden til levende musik. Men med hver passerende dag bliver det mere tydeligt, at vi ikke er på det sted endnu. Vi beklager ulejligheden eller skuffelsen og ser frem til at se dig igen, når tiden er rigtig. “ Ni tommer negle ‚afbestillingsmeddelelse følger gårsdagens storskala turnering fra landets superstar Garth Brooks . Andre steder i levende musikindustrien bliver Covid-19 test- og vaccinationskrav normen på koncerter store og små. Hold styr på det stadigt udviklende Covid koncertbillede her.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...