Opdatering: Neil Young trækker ud af landbrugsstøtte 2021 over Covid-19 bekymringer

[UPDATE 8/19/21]: Neil Young Sendt på hans Arkiver Nyhedsside onsdag for at informere fans om, at han ikke deltager i dette års gård Støtte Fordele Vis, for tiden planlagt til 25. september i Hartford, CT. Ung, der tjener på Gardhjælp Bestyrelsen sammen med Willie Nelson , Neil Young , John Mellencamp , og Dave Matthews , forklarede, at den nuværende stigning i sager var ansvarlig for hans forandring af hjertet. „Masser foregår i vores verden lige nu,“ bemærkede han. „Jeg finder mig selv undrende, om landbrugsstøtten vil være sikker for alle med Covid-pandemisk stigning. Jeg bekymrer mig om det. Jeg vil ikke lade nogen ned, men kan stadig ikke ryste følelsen af, at det måske ikke er sikkert for alle. “ „Alle jer, der ikke kan gå til en koncert, fordi du stadig ikke føler dig sikker, står jeg med dig,“ tilføjede han. „Jeg vil ikke have dig til at se mig spille og synes det er sikkert nu. Jeg vil ikke spille, før du føler dig sikker, og det er faktisk sikkert. Min sjæl fortæller mig, at det ville være forkert at risikere at have nogen dø, fordi de ønskede at høre musik og være sammen med venner … Uanset hvor du er, er jeg med dig. Gør hvad du skal, men tænk det igennem. Vi vil være tilbage. Der er meget arbejde at gøre sammen. “ Præstationen blev sat til at være Youngs første live show siden 2019-udgaven af ​​Farm Aid, selv om han har opholdt sig travlt i hele pandemien med sine Fireside-sessioner hjem livestreams. Tjek den fulde, opdaterede lineup til landbrugsstøtte 2021 nedenfor. For billetter og flere oplysninger, hovedet her. https://www.instagram.com/p/csunk2mlki0/ [7/20/21] Arrangørerne af Farm Aid har annonceret lineup for 2021 festivalen, der skal finde sted på Hartford, CT’s Xfinity Theatre den 25. september. Årets udgave af den landbrugsmæssigt mindede musikfestival vil have overskriftsforestillinger af Gårdsstøttestyrelsens medlemmer Willie Nelson , Neil Young , John Mellencamp , og Dave Matthews med Tim Reynolds . Også på tryk for tilbagesendelse af landbrugsstøtte er Sturgill Simpson , Tyler Childers , nyligt mønnet bestyrelsesmedlem Margo pris , Nathaniel rateliff & Natten sweats , bettye lavette , Jamey Johnson , Lukas Nelson & Promise of the Real , Allison Russell < / strong>, partikelkid , og Ian Mellencamp . Dette vil markere den fysiske tilbagevenden af ​​landbrugsstøtte, efter at festivalen blev tvunget til at gå digital i 2020 på grund af pandemien. Relateret: Willie Nelson skriver et brev til cannabis i ‚Bogstaver til Amerika‘ uddrag [Watch] Pre-Sale Billetter til landbrugsstøtte 2021 Begynd onsdag kl. 10.00 ET med en generel på-salg fra begyndelsen af ​​fredag ​​kl. 10.00 ET. Besøg arrangementets hjemmeside for mere information. Med hensyn til COVID-forholdsregler skrev arrangørerne, Farm Aid 2021 vil være en udendørs, udendørs air event og sikkerheden af ​​vores fans, kunstnere, personale, leverandører, tilhængere og landmænd er vores højeste prioritet. Vi arbejder tæt sammen med personalepersonale, statslige og andre folkesundhedsembedsmænd for at sikre, at landbrugsstøtte 2021 overholder de mest up-to-date sikkerhedsretningslinjer. Betingelserne for pandemien udvikler sig dagligt, og de trender i en positiv retning, men vi er mere end tre måneder væk fra arrangementet. Vi vil kommunikere og offentliggøre detaljerede protokoller på vores hjemmeside, da begivenhedsdatoen nærmer sig, så du ved præcis, hvad du kan forvente. https://www.instagram.com/p/crjffo1nhef/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...